PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

12
Febrer
2014

El Vapor Llonch desenvolupa un nou cicle de sis seminaris per aprofundir en les estratègies per a la recerca de feina

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, proposa un nou cicle de seminaris durant els propers mesos adreçat especialment a persones en atur

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, proposa un nou cicle de seminaris durant els propers mesos adreçat especialment a persones en atur sobre estratègies de recerca de feina. Personal especialitzat oferirà informació i orientació amb l’objectiu de millorar les possibilitats d’accés al mercat laboral.

La primera activitat prevista tindrà lloc el proper 20 de febrer. A través del seminari “Vols fer el teu currículum més original”, es donaran idees i eines on line per facilitar la creació d’una identitat visual per a la recerca de feina. La segona proposta serà el seminari “Millora el teu currículum per competències” per aprofundir en el què valoren les empreses en un CV, com adaptar-lo a les ofertes de treball o com enviar-lo a través d'autocandidatures. El seminari tindrà lloc el 27 de febrer.

La següent activitat serà el 6 de març. “Cercar ofertes de treball per internet/metabuscadors” és la proposta per conèixer els cercadors d'ofertes de treball especialitzats que existeixen a la xarxa. El quart seminari serà "L'entrevista de selecció per competències”. Les persones que hi assisteixin podran conèixer com enfrontar-se a una entrevista de selecció amb èxit. L’activitat es celebrarà el 13 de març.

El 20 de març serà el torn pel seminari "Buscar feina a través de les xarxes 2.0”. A través d’aquesta activitat s’explicarà  com gestionar la xarxa personal de contactes a través de Linkedin i Twitter. Per últim el cicle es tancarà amb el seminari “Acredita't” per informar a les persones interessades sobre com convalidar l’experiència professional per obtenir un certificat de professionalitat i/o un títol de formació professional. A més, s’orientarà sobre els tipus de formació que existeix, els canals per buscar la informació i el procés d’Acreditació de Competències. Aquest seminari es celebrarà el proper 27 de març.

Inscripció oberta

Totes les activitats són presencials i es desenvoluparan al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell). Tots els seminaris comencen a les 10 del matí i tenen una durada de dues hores. L’accés es gratuït però  les places són limitades i cal inscripció prèvia per poder assistir-hi. Les persones interessades poden consultar el contingut de cada seminari i formalitzar la seva inscripció on line a través del web www.sabadelltreball.cat.