PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Febrer
2014

El Vapor Llonch organitza la sessió “L’impacte de la crisi econòmica en les dones treballadores” per commemorar el 8 de març

Les persones interessades en participar poden inscriure’s a través del web www.vaporllonch.net

El Vapor Llonch proposa una sessió per aprofundir en quin grau està afectant la crisi econòmica a les dones treballadores. L’activitat tindrà lloc el proper 11 de març i s’emmarca en els actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones que es desenvoluparan a la ciutat durant les properes setmanes.

 

La sessió “L’impacte de la crisi econòmica en les dones treballadores” comptarà amb la intervenció inicial del regidor de Drets Civils i Ciutadania, Quim Carne. A continuació, es farà un retrat de les diferències existents per raó de gènere en diferents àmbits com el del mercat laboral local, entre d’altres. Per mostrar aquestes dades es comptarà amb la intervenció del responsable de l’Observatori de l’Economia Local de Sabadell, Roger Roca. 

A la segona part de la jornada prendran la veu les entitats sindicals. La responsable de la secretaria de la Dona i Cultura de CCOO del Vallès Occidental, Maribel Ayné, i la responsable de Comunicació, Formació i Igualtat d’UGT del Vallès Occidental, Montserrat González, exposaran la seva perspectiva de com estan vivint les dones treballadores els efectes de la crisi.

L’acte “L’impacte de la crisi econòmica en les dones treballadores” tindrà lloc entre les 9 i 2/4 de 10 del matí al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis). Aquesta és una activitat gratuïta i oberta al públic en general prèvia inscripció. Les persones interessades en participar poden inscriure’s a través del web www.vaporllonch.net fins al 10 de març.