PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
Gener
2014

El Vapor Llonch presenta el nou Anuari Estadístic de Sabadell

El Vapor Llonch, a través de l’Observatori de l’Economia Local (OEL), presenta el nou Anuari Estadístic de Sabadell

El Vapor Llonch, a través de l’Observatori de l’Economia Local (OEL), presenta el nou Anuari Estadístic de Sabadell. Aquest producte, amb 14 anys d’antiguitat, és testimoni directe de l’activitat municipal i, en el seu procés de constant evolució, aquest 2014 obre les seves dades a la xarxa amb un nou format. En línia amb el treball d’Open Data de l’Ajuntament de Sabadell el nou Anuari facilita encara més la seva lectura, la seva accessibilitat i la seva utilitat a tothom que desitgi conèixer més en profunditat la ciutat.

Les dades de l’Anuari provenen tant de fonts d'informació municipals, com també d'altres agents i institucions que duen a terme activitats al territori. L’Anuari és una de les principals publicacions de l’OEL, l’activitat del qual es centra en l’anàlisi de l’estructura empresarial de la ciutat, del seu mercat de treball i de la seva activitat econòmica.

Les novetats d’aquest producte es donaran a conèixer en un acte obert al públic aquest dimecres 29 de gener, a la 1 del migdia, al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell). Per assistir-hi cal enviar un missatge de confirmació a l’adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

OEL

L’OEL va ser un dels primers observatoris que es van posar en marxa a la província de Barcelona i es va crear com una eina de coneixement de la ciutat, amb vocació de facilitar la presa de decisions, tot apuntant les perspectives de creixement general i sectorial de l’activitat econòmica de l’entorn. El seu àmbit d’anàlisi se centra a Sabadell i actua amb el suport dels agents socioeconòmics de la ciutat. A més, l’OEL forma part de la Xarxa d'Observatoris de Desenvolupament Econòmic Local, coordinada per la Diputació de Barcelona i en què participen 24 observatoris, i també forma part de la xarxa Perfil de la Ciutat, integrada per 13 membres, que alhora és un dels projectes inclosos en el Banc de Bones Pràctiques de la Diputació de Barcelona.