PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Millores als entorns escolars de la ciutat, ara a l'Escola Miquel Martí i Pol

 • Obres per millorar l'accessibilitat al carrer de Sant Joan

 • S'instal·len dos nous passos elevats per a vianants a l'entorn de l'Escola Arraona i davant del CAP dels Merinals

 • Vacances de la Gent Gran 2024-2025

 • Espais cangur de l'Ajuntament de Sabadell

 • S'instal·len dos passos elevats a la Via Alexandra, al barri de Can Rull

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Mas Boadella, Virolet i Servator

 • Noves escales i rampes entre els carrers de Bécquer i Plaute i a la plaça de Ròmul al barri de Can Rull

 • Es substitueixen 19 bancs i s'instal·len 4 cadires a la Via Aurèlia

 • Les obres del Portal Sud transformaran l'entrada a Sabadell

 • SBD Fira PRO: Formació i Treball 2024

 • L'Ajuntament impulsa la rehabilitació energètica dels habitatges municipals

 • Sabies que a Sabadell fa 14 anys que els nous edificis han de reaprofitar l’aigua?

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

  05
  Març
  2021

  El Vapor Llonch preveu contractar enguany prop de 320 persones a través de programes d’ocupació i oferir formació a gairebé 1.400

  El Vapor Llonch preveu contractar enguany prop de 320 persones a través de programes d’ocupació i oferir formació a gairebé 1.400

  Aquest any 2021 el Vapor Llonch preveu contractar prop de 320 persones per mitjà de programes d’ocupació. Així mateix, als programes de formació prendran part prop de 1.400 persones i els programes i serveis d’orientació i intermediació laboral sumaran prop de 5.200 usos. Són algunes de les xifres de l’activitat del Vapor, que enguany celebra el 30 aniversari com a seu de Promoció Econòmica de Sabadell plenament consolidat com a referent del seu àmbit a Catalunya.

  Aquest matí l’alcaldessa, Marta Farrés, i la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González, han visitat el centre per celebrar el 30è aniversari.

  “30 anys fent polítiques públiques d’ocupació i polítiques econòmiques vinculades al món empresarial. Necessitem que la gent de la ciutat trobi feina de qualitat i pugui desenvolupar aquí el seu projecte de vida. Per això des dels poders públics hem de treballar per a tothom: per als què volen anar a la universitat, però també per a les carreres professionals artesanes que s’imparteixen al Vapor Llonch. A més, aquí també es dona suport a l’empresa: ajudem a desenvolupar negoci, inclús en un context tan complicat enguany com el que vivim ara”,

  ha comentat l’alcaldessa.

  També enguany el Vapor continuarà endavant amb les accions de suport a l’emprenedoria i a empreses. Així, 2.475 persones participaran en accions adreçades persones emprenedores i 425 empreses rebran suport en el seu procés de creixement i consolidació.

  I és que després de 30 anys, l’essència del Vapor Llonch es continua centrant en tres eixos d’actuació fonamentals. Un és el suport a les persones per ajudar-les a canviar de feina o reincorporar-se al treball. Un altre eix es basa en el suport a les empreses per ajudar-les a néixer i consolidar-se, aconseguint alhora que generin nous llocs de treball. D’altra banda, també es dóna suport al territori per promoure el desenvolupament econòmic.

  En base a aquestes tres línies s’estén un catàleg d’activitats que van des de cursos de formació ocupacional per a persones en atur, servei de borsa de treball, Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom o Programes de Formació i Treball, entre d’altres. En 30 anys d’història des del Vapor Llonch s’ha superat el milió d’atencions.

  Diferents espais

  Durant la seva trajectòria, el Vapor Llonch  ha experimentat una gran evolució. Actualment compta amb l’edifici Centre de Formació Cal Molins, Centre de Promoció Empresarial i Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta per donar cobertura a la demanda de serveis.

  Amb tot, és un dels referents de serveis de característiques similars arreu de Catalunya i un element estratègic de ciutat que es fonamenta en el seu grau d’expertesa, el seu coneixement del territori i la capacitat d’establir vincles institucionals amb els agents socioeconòmics de la ciutat per impulsar la cooperació público-privada. De fet, el Vapor Llonch té acords amb prop de 40 entitats de dins i fora de Sabadell. 

  Un altre dels seus trets característics és la capacitat d’atendre un important volum de persones i empreses i la possibilitat de disposar d’un considerable nombre d’espais homologats per desenvolupar activitats formatives i altres tipus d’instal·lacions úniques a la ciutat.

  Així mateix, és remarcable el seu caràcter públic que el fa ser l’únic operador a Sabadell per poder optar a l’obtenció de determinat finançament extern que de cap altra manera es podria invertir a la ciutat. En aquest sentit, les activitats desenvolupades al Vapor Llonch són possibles perquè a més de l’aportació municipal s’han obtingut Fons Europeus, de l’Estat, Generalitat i Diputació de Barcelona.

  Xarxes socials

  Per commemorar aquest aniversari des de les xarxes socials del Vapor Llonch, sota la nomenclatura de Treball i Empresa, es compartiran missatges dels valors que l’identifiquen acompanyades per imatges del personal que hi treballa diàriament.

  Categories Empresa, Economia i treball, Formació Ocupacional, Treball Tags Promoció Econòmica, Vapor Llonch