PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

10
Març
2014

El Vapor Llonch proposa dos tallers sobre comerç electrònic per a empreses i persones emprenedores i autònomes

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, treballa pel desenvolupament econòmic de la ciutat a través de diferents projectes

L’Ajuntament de Sabadell, a través del Vapor Llonch, treballa pel desenvolupament econòmic de la ciutat a través de diferents projectes. Una de les línies ja consolidades és l’oferta anual d’activitats de formació adreçades a persones emprenedores, autònomes i responsables de micro i petites empreses, que completa les activitats de formació dissenyades per als treballadors en actiu i per a les persones en situació d’atur.

El contingut del programa de formació empresarial propi es renova periòdicament i les propostes de sessions, tallers o jornades s’estableixen des del Vapor Llonch d’acord amb les preferències que manifesten les persones emprenedores i les empreses usuàries. Actualment s’oferten dues sessions sobre comerç electrònic.

En concret, aquest divendres, 14 de març, tindrà lloc la proposta “Dissenya i gestiona el teu comerç on line (Prestashop 1.5x)”. L’objectiu és definir les estratègies per iniciar o traslladar una activitat comercial a la venda online. Per completar la formació el 23 de maig es portarà a terme  la sessió “Com augmentar les vendes en el teu comerç online”. Totes dues sessions són de 3 hores de durada cadascuna i es desenvoluparan al Centre de Promoció Empresarial en horari de matí.

Altres propostes de formació empresarial

En paral·lel a aquestes activitats també es proposa un curs de creació d’empreses. L’objectiu és oferir coneixements teòrico-pràctics que ajudin la persona promotora a elaborar el seu propi pla d’empresa i valorar si la idea de negoci és viable, així com  conèixer els aspectes fonamentals que s’han de tenir en compte per posar en marxa una activitat. Aquest activitat, de 24 hores de durada s’ha programat entre el 18 de març i el 10 d’abril al Centre de Promoció Empresarial. D’altra banda, s'ha previst realitzar un programa de suport que serveix per acompanyar les persones emprenedores en tot el procés de creació de l'empresa en un sector específic. El programa previst en aquest sentit és "Com crear i gestionar de manera òptima un negoci de restauració".

Inscripció en línia a www.vaporllonch.net

Qualsevol persona interessada en formalitzar la seva inscripció en qualsevol d’aquestes activitats, ho pot fer a través de formulari de sol·licitud en línia que es pot descarregar del web www.vaporllonch.net. Per a més informació, cal adreçar-se al Centre de Promoció Empresarial (c. Tres Creus, 236) o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..