PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
Juny
2014

El Vapor Llonch rep una aportació de més de 176 mil euros de la Diputació per finançar part dels seus serveis i accions de 2014

la subvenció es concedeix per poder desenvolupar accions per al foment de l’ocupació, donar suport a la creació i consolidació d’empreses i dinamitzar el teixit productiu local

La Junta de Govern Local ha aprovat avui acceptar una subvenció de la Diputació de Barcelona per un import total de 176.000 euros per al finançament d’accions previstes durant l’any 2014 pel Vapor Llonch. En concret, la subvenció es concedeix per poder desenvolupar accions per al foment de l’ocupació, donar suport a la creació i consolidació d’empreses i dinamitzar el teixit productiu local, desplegament accions de caràcter singular.

Entre els projectes que es portaran a terme mitjançant aquesta subvenció destaca el desenvolupament de serveis consolidats al Vapor Llonch vinculats a la creació i consolidació d’empreses del territori. és una de les prioritats aquest 2014, la millora dels recursos en línia per a la tramitació de gestions vinculades a les empreses a través de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i a l’Autònom. En aquest sentit es preveu la posada en marxa d’un portal d’empresa. Per tant, emprenedors i responsables d’empreses tindran a la seva disposició des d’Internet l’accés més directe a recursos d’informació i tràmits vinculats a les seves necessitats i estratègies empresarials.

També, des de la Diputació de Barcelona, s’ha valorat positivament un projecte nou que es liderarà des del Vapor Llonch lligat a l’impuls del sector de gestió energètica i reforç de la seva incidència en la estratègia Smart Cities. L’objectiu és empènyer nous projectes i potenciar la cooperació entre empreses com a una eina amb què les empreses poden incrementar la seva competitivitat de forma més ràpida i efectiva. Aquesta línia d’actuació està lligada al projecte que, amb conveni amb Barberà, desplegarà actuacions d’informació i assessorament sobre la simbiosi industrial als polígons d’activitat econòmica de la ciutat com a fórmula de sostenibilitat, eficiència energètica i estalvi econòmic per a les empreses.

Pel que fa a l’àmbit del foment de l’ocupació, l’ajut de la Diputació permet finançar durant 2014 projectes d’informació i orientació d’aquelles persones que busquen una feina o formació. D’altra banda, es seguirà promovent l’accés al treball, especialment a través del web www.sabadelltreball.cat.