PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Desembre
2021

Els carters i carteres que acompanyen l’Ambaixador s’instal·laran a diferents punts de la ciutat

L’Ambaixador s’ubicarà a la Casa Duran, i els seus emissaris, al centre cívic de la Creu de Barberà, La Sala Miguel Hernández i l’estació del Tren del Parc de Catalunya

Els carters i carteres que acompanyen l’Ambaixador s’instal·laran a diferents punts de la ciutat

El Nadal s’estén per tot Sabadell amb l’arribada de l’Ambaixador dels Reis d’Orient i els seus carters i carteres reials. L’Ambaixador s’instal·larà, un any més, a la Casa Duran. Hi serà del 26 de desembre al 4 de gener, de la mà de Sabadell Comerç Centre. A partir del dia 27, hi haurà ajudants situats a diferents indrets de la ciutat perquè els infants de tots els barris li puguin dur les seves cartes. En concret, els emissaris s’instal·laran al centre cívic de la Creu de Barberà, La Sala Miguel Hernández i l’estació del Tren del Parc de Catalunya.

La rebuda de l’Ambaixador

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, serà present a la rebuda de l’Ambaixador, que tindrà lloc el 26 de desembre, a les 12 h, a la plaça de Sant Roc. L’Ambaixador vindrà acompanyat pels seus emissaris i per la comitiva de vespes i vehicles 600, i després de les benvingudes, sortirà al balcó del consistori per dir unes paraules.

Als barris, sense necessitat de cita prèvia

Per accedir a veure l’Ambaixador a la Casa Duran, caldrà haver reservat cita. En canvi, per anar a veure els carters i carteres reials no és necessari disposar d’invitació. Als barris, els infants podran visitar els ajudants de l’Ambaixador en horari de tardes, de 17.30 a 20 h, excepte el dia 31, que s’hi podran trobar de 17 a 19.30 h. L’1 i 2 de gener també hi seran al matí, de 12 a 14 h.

Vegeu aquí tota la programació de Nadal