PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

26
abril
2022

Els Catarres s’afegeixen a la llista d’artistes confirmats al Festival Observa

Actuaran el 4 de juny, a les nou del vespre, a l’Amfiteatre del Parc de Catalunya

Els Catarres s’afegeixen a la llista d’artistes confirmats al Festival Observa

Les entrades per als últims artistes confirmats al Festival Observa ja estan a la venda. Els Catarres actuaran a Sabadell el 4 de juny, a les 21 h, a l’Amfiteatre del Parc de Catalunya.

Els Catarres, un dels grups imprescindibles de l’actual panorama musical català, se sumen a la llarga llista d’artistes que oferirà el festival en la seva primera edició, compartint dia amb The Tyets. El preu de les entrades és de 22 euros, i tot i que el concert començarà a les 21 h, el recinte s’obrirà a les 19 h perquè els que hagin adquirit entrada puguin gaudir de l’espai village amb foodtrucks.

Els Catarres són els últims en afegir-se a un cartell que ja compta amb Rosario Flores, M. Clan, SFDK, La Casa Azul, The Tyets, Rapsusklei i Don Patricio, entre d’altres. Un festival on també s’ofereixen espectacles i tributs, com ara Love Love Love, i on no s’oblida la programació pels més petits, que compta amb Dàmaris Gelabert, Reggae per a xics, Heavy per a Xics i Lali Begood.

Festival Observa, entre el 26 de maig i el 19 de juny

La primera edició del festival Observa tindrà lloc a l’amfiteatre del parc de Catalunya de Sabadell, entre el 26 de maig i el 19 de juny. L’organitza l’empresa Arraona Produccions, SL i compta amb el suport d’institucions com ara l’Ajuntament de Sabadell, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i el patrocini d’Organics by Redbull, San Miguel, La Capsa de Trons i Mite’ls; té com a mitjans de comunicació oficials Los 40, l’iSabadell i Ràdio Sabadell.

L’objectiu d’aquest festival va més enllà de la promoció i l’oferta de música, cultura i entreteniment. Promou mesures com la contractació d’empreses km 0 i juvenils per executar funcions relacionades amb l’organització del festival, que comportarà la creació d’un centenar de llocs de treball.

Més informació