PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

07
Juliol
2017

Els Centres d’Assistència Primària mantenen a l’agost el seu horari habitual

Només tanca el consultori del Poblenou, però els usuaris podran visitar-se al CAP La Serra, desplaçant-se amb bus urbà de forma gratuïta

Els Centres d’Assistència Primària de Sabadell estaran oberts durant el mes d’agost sense variar el seu horari habitual de funcionament, tal i com ve passant els darrers estius. El Servei Català de Salut ha comunicat la proposta a l’Ajuntament de Sabadell, que està coordinada amb els proveïdors sanitaris de la ciutat, l’Institut Català de la Salut i la Corporació Sanitària del Parc Taulí.

Únicament romandrà tancat el consultori del Poblenou, des del 31 de juliol fins a l’1 de setembre, ambdós inclosos. Els veïns i veïnes del barri hauran d’adreçar-se durant aquest període al CAP de La Serra de Torre-romeu, que és el seu centre assistencial de referència. Podran utilitzar de forma gratuïta el servei d’autobusos urbans (Línia 4) per anar-hi i per tornar. Caldrà que ho comuniquin a la persona que el condueixi i aquesta els facilitarà un bitllet especial per al trajecte.

Per a les persones del Poblenou amb dificultats per a desplaçar-s’hi, es reforçarà l’atenció domiciliària.