PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Desembre
2019

Els concerts de Nadal de l’Escola Municipal de Música i Conservatori comencen el 10 de desembre

L’alumnat protagonitza un cicle de 7 concerts al Casal Pere Quart i a l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859

Els concerts de Nadal de l’Escola Municipal de Música i Conservatori comencen el 10 de desembre

Un any més l’Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell ofereix el cicle de Concerts de Nadal. El proper dimarts 10 de desembre s’inicia el cicle, que tindrà lloc a dos escenaris: el Casal Pere Quart i l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. L’entrada a tots els concerts serà gratuïta i s’oferiran un total de 7 recitals.

Amb els concerts de Nadal, l’Escola de Música i Conservatori vol compartir amb les famílies del centre municipal i amb el conjunt de la ciutadania el treball fet pels estudiants el primer trimestre del curs, donant també l’oportunitat a l’alumnat de mostrar en públic el resultat dels seus avenços en diferents disciplines.

Les audicions i els concerts de Nadal tindran lloc del 10 al 20 de desembre. Al llarg del cicle actuaran els diferents conjunts instrumentals i orquestres del centre municipal, les corals i les aules de cant i de piano.

Els recitals permeten que el públic gaudeixi dels progressos, qualitat i talent de l’alumnat de l’Escola de Música i Conservatori Professional i enriqueixen l’oferta artística i cultural de la ciutat durant el Nadal.