PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

03
Agost
2022

Els preus dels títols del transport urbà de Sabadell es rebaixaran entre un 30% i un 50% a partir de setembre

La T-10 costarà un 30% menys i la T-mensual i la T-mensual jove, la meitat

Els preus dels títols del transport urbà de Sabadell es rebaixaran entre un 30% i un 50% a partir de setembre

Les tarifes per al transport urbà de Sabadell es reduiran a partir de l’1 de setembre. La mesura, que va ser aprovada pel Ple municipal del 22 de juliol, permetrà que de l’1 de setembre al 31 de desembre del 2022 la T-10 es bonifiqui un 30% i la T-mensual i la T-mensual jove, un 50%. Així, les noves tarifes seran les següents:

  • T-10 viatges (multipersonal, vàlida per a 10 viatges): 6,15 €
  • T-mensual (vàlida per un nombre il·limitat de viatges en 30 dies): 18,75 €
  • T-mensual jove (vàlida per un nombre il·limitat de viatges en 30 dies): 13,00 €

Tal com ha explicat el tinent d’alcaldessa i alcalde accidental, Pol Gibert,

“la rebaixa s’aplica en coherència a la reducció de preus impulsada pel Govern d’Espanya al transport públic com una de les mesures per fer front a la inflació i a la situació de crisi. En aquest sentit, la rebaixa del cost dels abonaments i multiviatge esdevindrà un suport per alleugerir la despesa de les famílies, al mateix temps que contribueix a fomentar l’ús del transport públic entre la ciutadania”.

Aquestes noves targetes bonificades es podran adquirir als punts de venda de TUS a partir de l’1 de setembre i fins al 31 de desembre.

D’altra banda, el bitllet senzill continuarà amb la seva tarifa habitual d’1,60€.

 Validesa dels títols

 Tots els títols bonificats seran vàlids fins al 15 de gener del 2023. A partir d’aquesta data, les T-10 -tant noves com començades- i els abonaments mensuals i mensuals jove sense començar, es podran bescanviar a l’Oficina de Mobilitat. Aquest canvi es podrà fer durant tot l’any 2023.

En cas necessari, s’haurà d’abonar la diferència de preu, i en cas de no haver-hi diferència entre el preu d’adquisició del títol i el nou preu, o si és negativa, es podran bescanviar, sense cap transacció monetària ni compensació.

Títols integrats d’ATM

 L’ATM també aplicarà als títols de transport del Sistema Tarifari Integrat una reducció entre el 30% i el 50% del seu preu. La T-casual tindrà un 30% de descompte, i la T-usual i T-jove un 50% de descompte. La T-familiar, T-grup i T-dia no variaran el seu preu.

La rebaixa dels títols s’aplicarà tant als títols magnètics com als títols amb tecnologia T-mobilitat.