PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Febrer
2022

Els registres de Can Marcet i de Policia Municipal implementen el servei de cita prèvia amb l’objectiu de facilitar les gestions de la ciutadania

Els registres de Can Marcet i de Policia Municipal implementen el servei de cita prèvia amb l’objectiu de facilitar les gestions de la ciutadania

A partir de l’1 de març dos registres municipals implementen el servei de cita prèvia. L’objectiu d’aquesta mesura és facilitar les gestions a la ciutadania i evitar esperes innecessàries per ser atès, ja que les persones sol·licitants seran ateses al moment, així com la optimització dels recursos de personal.

Policia Municipal posa a disposició del públic la possibilitat de demanar cita prèvia des de la pàgina web https://citaprevia.sabadell.cat amb la intenció de millorar el servei d’atenció a la ciutadania.

Els tràmits que gestiona aquest servei són denúncies penals, recollida de dades d’accidents de trànsit, reclamacions patrimonials, declaracions de permís de viatge a l’estranger per a menors, renúncies de vehicles i objectes perduts. En qualsevol cas, es continuarà atenent sense cita prèvia en casos que no sigui possible demanar-la, però no es garanteix un temps d’espera.

L’oficina del registre de Can Marcet també funcionarà amb cita prèvia. Per a demanar informació i per atenció a la ciutadania a les oficines de Territori i Espai Públic serà necessari demanar hora entrant a la pàgina web https://citaprevia.sabadell.cat o bé per telèfon al  93 723 17 46. L’horari d’atenció de l’oficina de registre de Can Marcet és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.