PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

15
Gener
2015

Els set consells de districte de la ciutat celebraran a partir del proper dilluns els plens ordinaris corresponents al gener

Els set consells de districte de la ciutat duran a terme, aquests dies, els plens ordinaris corresponents al mes de gener

Al llarg d’aquestes sessions es portaran a aprovació les propostes a Medalla d’Honor de Sabadell a cada un dels set consells. La iniciativa de la proposta correspon a cada un dels consells de districte de la ciutat, que elevaran una proposta a la Junta de Portaveus. Cada consell podrà proposar una distinció, dins del seu àmbit territorial.

La Medalla d’Honor de Sabadell és una distinció que s’atorga a persones o entitats mereixedores de reconeixement per haver dut a terme una tasca rellevant a la ciutat o en un barri en concret, o per haver destacat en l’àmbit del moviment veïnal o de l’associacionisme, contribuint al desenvolupament d’una consciència ciutadana i de les seves virtuts i valors ciutadans. La medalla es pot concedir també a corporacions, entitats i societats oficials o privades, ciutats o pobles, així com a persones o col·lectivitats.

A més, es presentarà a cada un dels districtes la programació prevista a la Fira Sabadell. En els consells de gener també és previst que els representants dels consells de districte en els consells sectorials donin compte dels temes tractats en les darreres sessions del consell de salut, esports, educació i en el de ciutat.

Les sessions dels 7 consells de districte estan adreçades als partits polítics i a les entitats ubicades en cada un dels districtes, però són públiques i hi pot assistir qualsevol ciutadà que ho desitgi. Els consells es reuneixen cada dos mesos i apleguen unes 200 persones del moviment associatiu, polític i institucional de la ciutat.

DATES DELS PLENS

D1 – 19 de gener

D2 – 22 de gener

D3 – 20 de gener

D4 – 21 de gener

D5 – 29 de gener

D6 – 26 de gener

D7 – 27 de gener