PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

29
Novembre
2021

Els tallers de trap del districte 6 fomenten la connexió entre els i les joves del sud

Els tallers de trap del districte 6 fomenten la connexió entre els i les joves del sud

Des de l’Ajuntament de Sabadell s’estan impulsant, dins del programa SBD ON, diverses propostes comunitàries vinculades a l’expressió artística i cultural, que pretenen complementar el treball de cohesió social que s’està duent a terme a diferents barris de la ciutat.

Concretament, al Districte 6, un territori amb una llarga trajectòria de treball en xarxa i comunitari, s’ha impulsat una iniciativa adreçada a joves basada en tallers de trap, que té com a objectiu apropar la cultura urbana als barris i connectar-la amb inquietuds dels propis joves. En aquest sentit, després d’un sondeig entre el col·lectiu juvenil del Districte, es corrobora que el trap és una de les expressions artístiques més populars avui dia i que, per tant, pot esdevenir un canal molt adient per expressar-se, compartir i generar sentiment de grup, a través de la música i la paraula.

Així és com neix la iniciativa “6UrbanArt_Sabadell”, consistent en uns tallers de trap conduïts pel jove artista sabadellenc Munic, juntament amb Marcelo González, especialista en teatre social. Els tallers s’han dut a terme els mesos d’octubre i novembre als barris de Les Termes i Espronceda i hi han participat una vintena de joves, que han tingut una primera aproximació a la cultura del trap.

El projecte ha estat impulsat des del “6 a la xarxa”, un espai comunitari configurat per diferents recursos i entitats del territori: Ludojove, Institut Ribot i Serra, Biblioteca del Sud, Punt Òmnia Espronceda, Instituts Oberts i en el que participa el Programa d’Intervenció Comunitària de l’Ajuntament de Sabadell.