PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

14
Juny
2019

Els Tallers Infantils d’Art de l’Escola Illa clouen el curs 2018-2019

Per dur a terme el projecte es va partir, entre altres, d’una peça de l’artista sabadellenca, Ana Garcia Pineda

Els tallers infantils d’Art de l’Escola Illa han celebrat la cloenda del curs 2018-2019. En el transcurs de l’acte, que va tenir lloc dimecres passat a l’Auditori del Vapor Llonch, amb la presència d’alumnes i famílies, es va fer balanç de la feina feta i es va seguir un recorregut pels diferents treballs i projectes realitzats.

Durant la trobada, es va parar especial atenció al projecte Una història extraordinària, que inclou històries –algunes de familiars– que l’alumnat ha fet visible en forma de relats dibuixats i filmats. Per dur a terme el projecte es va partir, entre altres, d’una peça de l’artista sabadellenca, Ana Garcia Pineda, que també va participar en la cloenda per compartir amb els assistents reflexions sobre el seu treball.

Matrícula oberta a partir de dilluns

Pel que fa al proper curs, la matrícula per als Tallers Infantils d’Art 2019-2020 “Educa en l’Art” s’obre el proper dilluns, 17 de juny. Les preinscripcions es fan a la mateixa Escola Illa. Els quatre tallers que s’ofereixen són anuals, amb una durada d’octubre a juny, i s’adrecen a diverses franges d’edats: de 6 i 7 anys, 8 i 9, 10 i 11 i de 12 a 16, en sessions d’una hora i mitja setmanal, un dia a la setmana. El professorat per al curs vinent seran Maria Bosch, Gemma Canal, Xavier Garriga i Oriol Vilapuig.

Més informació