PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

31
Maig
2019

Entrades exhaurides al monòleg de la sabadellenca Elisabet Casanovas “Kassandra”, avui a Ca l’Estruch

El cap de setmana a la fàbrica de creació de les arts en viu es complementa amb un espectacle de circ per a tots els públics i un assaig obert de Lieder Càmera

Entrades exhaurides al monòleg de la sabadellenca Elisabet Casanovas “Kassandra”, avui a Ca l’Estruch

Avui divendres 31 de maig, a les 9 del vespre, el teatre de Ca l’Estruch presenta Kassandra, amb text del dramaturg uruguaià Sergio Blanco i direcció del terrassenc Sergi Belbel. Es tracta d’un monòleg interpretat per la sabadellenca Elisabet Casanovas, produït pel Temporada Alta 2018 i pel Teatre Nacional de Catalunya.

Kassandra s’endinsa en la vida d’un noi amb nom de noia, que viu al marge, que sobreviu gràcies al contraban i que s’expressa en una llengua que no és la seva ni la de l’autor. Per mitjà d’històries passades, el personatge explica històries presents: les guerres insuportables, les infortunades Troies de cada dia.

Després de la funció, les entrades de la qual ja estan exhaurides, hi haurà una trobada amb l’equip artístic, en què públic i protagonistes podran intercanviar impressions sobre l’espectacle.

Circ i música en directa, a la Vela

El dissabte 1 de juny, a les 9 del vespre, a la Vela, tindrà lloc l’espectacle de circ per a tots els públics Fractal, a càrrec de la companyia Terna, que combina els equilibris sobre les mans, el cèrcol aeri, les acrobàcies i la música en directe. Els artistes que integren aquesta companyia de circ de Terrassa formen part també de la companyia de circ Pistolet.

El mateix dissabte, a les 11 del matí, tindrà lloc una nova sessió de circ en família, a càrrec de l’Associació Tub d’Assaig. I, a les 20.30 i a les 22 h, al bar de Ca l’Estruch, Big Lady presentarà les càpsules de circ Als núvols i Tango a tres metres. El primer és un número de teles aèries amb equilibri, força, caigudes i voltes, mentre que el segon és un espectacle en què el trapezi esdevé parella de ball.

Assaig obert de Lieder Càmera

I, a les 6 de la tarda, el cor Lieder Càmera farà un assaig obert al programa La bellesa del matís, un passeig pel barroc anglès, alemany i italià amb músics en directe. Hi seran presents el membres del cor, Josep Vila i Casañas (director); Marc Díaz (orgue); Oleguer Aymamí (cello); Roger Azcona (violins), Lluís Vilamajó (director).