PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

03
Febrer
2015

Es mantenen les tarifes del servei de promoció de música moderna de l’Estruch i dels diferents serveis de MediaEstruch

Tal i com ha aprovat el Ple municipal en la sessió d’aquesta tarda, l’Estruch i MediaEstruch mantenen les seves tarifes durant el 2015. Les tarifes corresponents al servei de promoció de la música moderna s’han aprovat al Ple per majoria amb els vots a favor del PSC i el regidor no adscrit, Antonio Vega. S’hi han abstingut CiU, PP, ES, EUiA, ICV i el regidor no adscrit, Carles Marlés. La votació sobre les tarifes per la utilització dels diferents serveis de MediaEstruch també s’ha aprovat per majoria amb els vots a favor del PSC i el regidor Antonio Vega i les abstencions de CiU, PP, ES, EUiA, ICV i el regidor, Carles Marlés.

MediaEstruch és el programa d’investigació, desenvolupament i innovació de les TIC aplicades a l’àmbit de les Arts en Viu. Compta amb un viver d’emprenedoria tecnològica orientat al foment de l’Economia del Bé Comú des d’una perspectiva transdisciplinar. En aquest espai convergeixen empreses embrionàries de l’àmbit de les noves tecnologies que creuen en la col·laboració com a estratègia de desenvolupament pròpia i col·lectiva.

El viver és, així mateix, un espai de cooperació entre emprenedors, artistes, actors socials i científics. Els projectes gaudeixen d’un coaching especialitzat per tal de generar aquest context d’innovació. Aquest coaching es reforça amb un programa formatiu multidisciplinar i es disposa d’assessorament especialitzat i transversal.

Un altre servei del Mediaestruch és el Medialab, un laboratori dotat de recursos tecnològics perquè art i tecnologia es puguin fusionar i generar produccions escèniques innovadores. Les arts escèniques estan cada vegada més vinculades al desenvolupament de certes tecnologies i en moltes ocasions els progressos de totes dues esferes estan completament interrelacionats. Aquest laboratori és, doncs, una ajuda per promoure el desenvolupament tecnològic, apropar l’àmbit de les arts escèniques amb el de les TICs, i és també un centre de reflexió i d’interrelació de xarxes i dinàmiques internacionals.

Els Bucs

Els tres Bucs d’assaig de l’Estruch continuen sent, d’altra banda, una bona alternativa per als grups de música que volen trobar un espai equipat a la ciutat per assajar. Estan dotats cada un d’ells amb bateries, equips de veus, micròfons, peus de micròfon, amplificadors de guitarra i baix, armaris pel material dels grups i cables suficients per a tots els elements. Els bucs estan disponibles de dilluns a divendres de 17h a 24h i els dissabtes pel matí de 10h a 14h. Un total de 39 hores d’atenció setmanal.

A més, el servei de bucs d’assaig de l’Estruch continua donant un servei complet al músic facilitant al màxim la tasca de ser músic i tocar en grup. Els músics professionals o amateurs que ho desitgin trobaran la possibilitat de participar en tallers de formació molt especialitzats en el sector. També comptaran amb un servei d’orientació i assessorament al músic, el recolzament a les iniciatives musicals de la ciutat i la Promoció i difusió dels grups usuaris dels bucs: concerts (a altres llocs), distribució de CD's, informació sobre concursos públics i privats i informació de sales de concerts, entre d’altres.