PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

 • Noves millores als ferms i calçades per posar la ciutat al dia

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

  11
  Juliol
  2022

  Es posa en marxa la campanya “Tens la paraula” sobre els beneficis de contractar persones en tractament de salut mental

  L’Ajuntament de Sabadell presta serveis a les empreses per a la incorporació de persones d’aquest col·lectiu en les seves plantilles

  Es posa en marxa la campanya “Tens la paraula” sobre els beneficis de contractar persones en tractament de salut mental

  Amb el lema “Tens la paraula” s’ha iniciat una acció de sensibilització des de l’Ajuntament de Sabadell adreçada a les empreses sobre els beneficis de contractar persones en tractament de salut mental. En el web sabadelltreball.cat/tens-la-paraula es recull la principal informació sobre els avantatges socials, productius i econòmics que comportar integrar en una plantilla persones que formen part d’aquets col·lectiu i s’anima a les empreses a sumar-se a aquelles altres que trenquen amb els prejudicis.

  Alhora es posa èmfasis en que aquelles empreses que desitgin donar aquest pas poden comptar amb els serveis de suport tècnic que es presten des de l’Ajuntament de Sabadell d’assessorament a l’empresa i acompanyament en l'adaptació al lloc de treball. Les empreses interessades poden adreçar-se al Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell) trucant al telèfon 93 745 31 61, missatge escrit o de veu per WhatsApp a 696 36 38 50 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

  L’any 2021 un total de 211 persones en tractament de salut mental derivades del Centre de Salut Mental de la Corporació Sanitària del Parc Taulí van ser ateses per alguns dels diferents serveis o programes específics que Promoció Econòmica de Sabadell ofereix per aquest col·lectiu. Aquesta xifra representa un Increment del 12% respecte l’any anterior. En total es van comptabilitzar 74 insercions laborals l’any 2021, un 4% més que al 2020.

  Algunes de les persones que deriven des del Taulí primer passen pel servei Prelaboral del Vapor Llonch per entrenar i recuperar habilitats laborals considerades imprescindibles abans d’iniciar qualsevol procés de recerca de feina., i un cop assolit aquest objectiu passen a la Oficina Tècnica Laboral també al Vapor Llonch que ofereix orientació professional i acompanyament a la inserció laboral, i es aquí on està aquesta campanya de “Tens la paraula” adreçada a les empreses amb compromís social.

  Junta de Govern Local

  En el cas del servei Prelaboral, la Junta de Govern Local ha aprovat avui la sol·licitud de pròrroga per a l’any 2023 del conveni entre l’Ajuntament de Sabadell i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, per a la prestació d’aquest servei. Es tracta d’una metodologia adreçada a persones en edat laboral amb diagnòstic de trastorn mental sever i en tractament de salut mental amb motivació per accedir al món laboral. Cada participant en el projecte compta amb un pla de treball individual, dissenyat a partir d’entrevistes personals i la coordinació amb els referents dels centres de salut on són atesos i un treball directe amb les seves famílies.

  D’altra banda, per facilitar el coneixement i posar en pràctica les competències desitjades s’han creat espais de simulació productiva real, principalment en equipaments municipals. Es tracta dels tallers de cuina, de serveis administratius, de manteniment d’edificis i de manteniment d’espais urbans, en els quals les persones participants poden adquirir o recuperar competències laborals en l’entorn d’un ofici i començar a planificar un projecte d’inserció laboral. Algunes de les accions realitzades a través d’aquests tallers han estat l’arranjament d’horts de les escoles.

  Categories Economia i treball, Treball Tags empresa i treball, salut mental, Tens la paraula