PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

09
Juliol
2019

Es reforça la informació per als usuaris de l’estació d’autobusos, on es fan obres de millora

La TUS hi té un servei d’informadors per als usuaris del transport públic, de dilluns a divendres, de 6 a 22 h

5 punts provisionals

Les obres de millora de l’estació d’autobusos de Sabadell, a càrrec de la Generalitat de Catalunya, continuen segons el calendari previst. Tanmateix, quan ja fa una setmana que estan en marxa i per tal que afectin el mínim possible als usuaris dels autobusos urbans i interurbans, l’Ajuntament ha sol·licitat a la Generalitat que reforci la senyalització informativa i els cartells de l’estació.

Així, s’ha reforçat tota la informació instal·lada i els itineraris habilitats entre l’estació d’autobusos i les parades provisionals que fan la funció d’andanes. Igualment s’ha millorat la informació de les línies i els serveis discrecionals que fan parada davant de la Fira Sabadell.

D’altra banda, l’Ajuntament ha activat, conjuntament amb Transports Urbans de Sabadell (TUS), un servei d’informadors als usuaris del transport públic, de dilluns a divendres, de 6 a 22 h, que s’estan als voltants de l’estació i de les andanes per resoldre dubtes o facilitar informació dels nous punts de parada de les línies d’autobús urbà i interurbà.

Finalment, s’ha fet una nova edició –actualitzada– de 4.000 fullets informatius, que s’estan distribuint als usuaris: n’hi ha a l’estació com a punt de referència informativa i també es proporcionen als comerços propers.

Pel que fa a la mobilitat, les línies de transport públic s’estan adaptant a les noves parades i als itineraris, amb una afectació al servei mínima. Tot i que la parada principal dels autobusos ha passat al carrer de l’Estació tocant a la Biblioteca Vapor Badia, la circulació de vehicles en aquest punt no ha patit congestió, gràcies principalment al fet que les obres es fan precisament durant l’estiu, quan no hi ha activitat a les escoles i baixa la intensitat del trànsit en general.

Jesús Rodríguez, tinent d’alcaldessa de Cohesió Territorial, Desenvolupament Urbà, Seguretat i Civisme, ha afirmat que

el nostre objectiu mentre durin és que les persones que agafin un autobús sàpiguen a quina andana han d’anar. A més, estem dotant les parades d’una zona de confort amb bancs, papereres i aparcaments per a bicicletes bici. Agraïm a la TUS l'esforç que està duent a terme per donar una bona informació a la ciutadania.