PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

13
Desembre
2019

Espectacles d’animació als encants setmanals, durant la campanya de Nadal

Espectacles d’animació als encants setmanals, durant la campanya de Nadal

Els mercats municipals han impulsat una campanya de dinamització comercial al voltants dels equipaments coincidint amb els encants setmanals a partir del proper dilluns. L’activitat consistirà en espectacles itinerants d’actors i actrius que interactuaran amb les persones usuàries.

Els espectacles van a càrrec de les companyies Tricicle Màgic, que oferirà màgia ambulant, i Mabsutins, un grup de clowns que animaran els mercats de marxants. En horari d’11 a 13 h, el calendari de les animacions al voltant dels mercats serà el següent:

  • Dilluns 16 i 21 , Mercat Central
  • Dimarts, 17 i 24, Mercat de la Creu Alta
  • Dijous 19 i 2 de gener, Mercat de Campoamor
  • Dissabte 21 i 28, Mercat dels Merinals

Per altra part, a les parades també tindran (igual que a altres botigues de la ciutat, i per mitjà de les associacions de comerciants) un model de cartes per als Reis d’Orient.

Activitats familiars

D’altra banda, des de principis de mes als mercats dels Merinals i de Torre-romeu es duen a terme un seguit d’activitats familiars, que es perllongaran fins a final de mes. Es tracta d’activitats de manualitats per fer ornaments nadalencs, tallers de contes o d’elaboració de canapès de Nadal, entre d’altres.

A més, al Mercat dels Merinals funciona des del 29 de de novembre un nou servei d’àrea de joc infantil, un espai amb monitores obert els divendres de 17.30 a 19.30 h, on els infants a partir de 3 anys poden fer activitats de lleure mentre els seus familiars adults fan les compres al mercat.