PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
Febrer
2019

Exposició de projectes d'Il·lustració de l'Escola Illa a la Biblioteca Vapor Badia

S’hi podran veure fins al dilluns 25 de febrer

Exposició de projectes d'Il·lustració de l'Escola Illa a la Biblioteca Vapor Badia

Fins al dilluns 25 de febrer, es pot visitar a la Biblioteca Vapor Badia una mostra dels Projectes Integrats de l'alumnat del Cicle Formatiu d’Il·lustració de l’Escola Illa, promoció 2016-2018. L’exposició mostra el resultat d’alguns dels projectes realitzats pels estudiants de 2n curs l'any passat.

Els Projectes Integrats –abans anomenats projectes finals– són treballs que realitza l'alumnat durant tot un curs acadèmic i que desenvolupen en la seva totalitat, és a dir, des de la idea inicial fins al producte acabat, ja sigui un llibre il·lustrat, una animació o un producte comercial, passant per totes les fases intermèdies com són les de dibuix, realització tècnica, maquetacions, etc. En definitiva, són treballs integradors de les diferents matèries del cicle i mostren els coneixements adquirits per l’alumnat durant els estudis cursats.

Els projectes que es poden veure a la mostra són els dels alumnes: Laia Capdevila (Cançoner il·lustrat); Marcela Altet (Ditona), conte tradicional infantil il·lustrat; Maria Fink, amb el quadern guia il·lustrada Paseo por Valencia; Pau Manzano, amb el còmic La cançó de tuonela; Viena Boedo, amb un llibre il·lustrat experimental; Íngrid Delgado, amb una agenda il·lustrada; Genís Martínez, amb el fanzine Worldpaper; Júlia Fàbregas, amb l'horòscop il·lustrat 2,5, 12; Marta Pérez, amb el postaler Les àvies de la plaza de Mayo, i Anna Romero, amb el còmic Erne.