PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

29
Novembre
2019

Festa de les Capacitats, aquest diumenge al passeig de la Plaça Major

Festa de les Capacitats, aquest diumenge al passeig de la Plaça Major

Aquest diumenge, 1 de desembre, tindrà lloc la Festa de les Capacitats, l’acte central del programa Som Capaços, que té per objectiu donar visibilitat a les capacitats de tothom i alhora mostrar quines són les barreres que encara limiten la plena participació de les persones amb discapacitat.

Des de les 11 del matí i fins les 2 del migdia, al passeig de la Plaça Major, tindran lloc múltiples activitats lúdiques, com una cercavila de gegants i capgrossos, activitats musicals, una xocolatada i una mostra d’entitats, entre altres.

En l’edició d’enguany també hi haurà novetats, com ara un conjunt de circuits i tallers per experimentar en primera persona com es viuen les diferents discapacitats i un photocall per endur-se un record fotogràfic.

L’acte de cloenda del programa Som Capaços se celebrarà el proper 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. El Saló de Plens de l’Ajuntament acollirà, a les 11 del matí, l’acte institucional amb la lectura del Manifest per part de representants de les entitats de l’àmbit de la discapacitat.

El programa “Som Capaços” ha dut a terme multitud d’actes a la ciutat durant la segona quinzena de novembre (tallers, visites guiades, exposicions, etc.). La programació d’activitats és fruit d’un model consolidat i de gestió compartida entre l’administració local i el Tercer Sector, que enforteix la col·laboració entre els àmbits públic i privat en la intervenció en el sector de la discapacitat.