PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Setembre
2020

Finalitzen els treballs de renovació de l’àrea de serveis de Sant Vicenç de Jonqueres

La zona compta amb noves barbacoes i més taules a l’àrea de pícnic, entre altres millores

Finalitzen els treballs de renovació de l’àrea de serveis de Sant Vicenç de Jonqueres

L’espai d’esbarjo de Sant Vicenç de Jonqueres s’ha renovat completament. El projecte ha comportat la construcció d’un nucli de serveis, on es preveu ubicar-hi un bar i també lavabos. La zona de pícnic s’ha reordenat, ampliant el nombre de taules, i s’han instal·lat 4 nuclis de noves barbacoes, amb 4 barbacoes d’obra cadascun, ja que les que hi havia abans es van retirar per no estar en correctes condicions d’ús. El pressupost destinat a l’actuació ha estat d’uns 140.000€.

Amb el projecte es milloren i amplien els serveis a l’abast de la ciutadania, ordenant l’ús de la zona de pícnic i vetllant pel bon manteniment de la zona. Així mateix, la renovació deixa un nou espai per a l’esbarjo a l’aire lliure en l’àmbit del Parc fluvial del riu Ripoll.

Avui l’alcaldessa, Marta Farrés, ha visitat la zona de Sant Vicenç de Jonqueres, acompanyada del tinent d’alcaldessa de Cohesió Territorial, Jesús Rodríguez, i de la regidora de Desenvolupament Urbà i Transició Energètica, Mar Molina.

Tal com ha explicat l’alcaldessa,

“aquesta actuació va començar abans de la COVID, al setembre de 2019, però ara encara ha agafat més valor atès que ens trobem en un moment on s’ha demostrat la importància dels espais lliures i el contacte amb la natura. Aquest espai ja el teníem però ara s’ha ordenat i compta amb nova zona de barbacoes, zona de pícnic i de serveis”.

Així mateix, Farrés ha comentat que s’està treballant per licitar un bar que pugui oferir aquest servei en un tram del riu força concorregut i que alhora porti a terme un control de l’espai per evitar que es pugui degradar. La zona de pícnic ja està a l’abast de la ciutadania però la de barbacoes s’obrirà els propers mesos, quan el bar entri en funcionament.

Amb la remodelació s’avança en el condicionament d’espais de lleure i es dóna un nou pas endavant per garantir uns espais públics de qualitat.