PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

17
Novembre
2021

Fira Ocupació Sabadell tanca la segona edició fent possible 300 entrevistes laborals entre empreses i persones en recerca de feina

Fira Ocupació Sabadell tanca la segona edició fent possible 300 entrevistes laborals entre empreses i persones en recerca de feina

Fira Ocupació Sabadell tanca la segona edició amb una gran resposta de públic. En total ha registrat 1.345 inscripcions en activitats i ofertes de treball. Entre els dies 11 i 12 quan ha tingut lloc pròpiament la trobada virtual entre empreses i persones en recerca de feina per poder cobrir  69 ofertes  de 26 empreses s’han realitzat 300 entrevistes laborals.

Les persones que han pogut mantenir una entrevista amb el personal de recursos humans de les empreses participants a la Fira són aquelles que complien els requisits de l’oferta. De fet, l’organització de la Fira ha realitzat aquest filtratge previ dels currículums de les candidatures presentades per poder cobrir la demanda de les empreses i fer que el temps d’entrevista  pogués ser el més profitós possible per les dues parts.

Com indica la tinenta d’alcaldessa d’Impuls Administratiu i Desenvolupament Econòmic, Montse González,

“moltes empreses ens han felicitat per l’organització i han valorat positivament els perfils professionals que han entrevistat perquè  han encaixat considerablement bé amb el que han sol·licitat”.

D’altra banda, el grau de compromís de les persones que han  presentat la seva candidatura a una oferta en ha estat elevat. Gairebé el 90% de les persones que han triat una hora d’entrevista  l’han fet com s’havien compromès. Totes les entrevistes laborals s’han realitzat de forma telemàtica.

L’Ajuntament de Sabadell representat per Promoció Econòmica, Fira Sabadell és l’organitzador de Fira Ocupació Sabadell i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Aquesta activitat tindrà continuïtat l’any 2022. En concret s’han previst per a principis de maig realitzar una nova trobada d’empreses i persones en recerca de feina amb activitats novament format telemàtic  i també presencials a Fira Sabadell.

Borsa de treball sabadelltreball.cat

D’altra banda, per a les persones en recerca de feina i les empreses amb necessitat de contactar personal està actiu el web sabadelletreball.cat. L’equip tècnic organitzador de Fira Ocupació Sabadell gestiona alhora aquest portal de l’Ajuntament de Sabadell amb el que facilitar el contacte entre empreses i persones.  Aquelles persones interessades es poden registrar al portal i a partir d’aquí donar-se d’alta en les ofertes de treball publicades, per la seva banda les empreses tenen a la seva disposició un servei d’assistència tècnica que les acompanyarà durant tot el procés de selecció.