PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

08
Novembre
2021

Fira Ocupació Sabadell torna entre el 10 i el 12 de novembre com una trobada entre persones en recerca de feina i empreses amb necessitat de cobrir prop de 70 ofertes

Les persones interessades en aquesta activitat s’han d’inscriure a les ofertes de treball publicades a firaocupaciosabadell.sabadelltreball.cat

Fira Ocupació Sabadell torna aquest 2021 per segon any consecutiu. Durant els dies 10, 11 i 12 de novembre es proposa la segona edició d’aquest esdeveniment amb part de les activitats en format telemàtic i altres presencials a Fira Sabadell. Empreses en recerca de professionals es donaran cita en aquest esdeveniment i persones en recerca de feina tindran l’oportunitat d’apuntar-se a ofertes de treball i entrevistar-se amb responsables de recursos humans.

En concret, 26 empreses de Sabadell i el seu entorn estaran presents en aquesta edició de Fira i en conjunt sumen una necessitat de cobrir 69 ofertes de treball. Com indica la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González,

“cal destacar que enguany  s’ha incrementat en 10 la xifra d’empreses presents en aquesta fira i això també ha fet incrementar exponencialment la xifra d’ofertes de feina a la que es poden apuntar les persones en recerca de feina el doble que l’any passat. Agraïm la confiança del teixit empresarial en aquest tipus d’esdeveniments amb els que l‘Ajuntament vol donar suport a les empreses que generen ocupació i volen captar talent i tenir millors equips. Per això oferim els recursos que tenim  a l’abast  per  posar-les en contacte persones que busquen feina”. 

Les ofertes pertanyen a àmbits diferents com el de l’administració, comerç, atenció domiciliària, infermeria, neteja, automoció, entre d’altres. En aquesta edició hi ha un increment de la diversificació dels perfils professionals respecte a l’any passat. Enguany són 39 perfils professionals diferents. Per cobrir aquestes vacants Fira Ocupació Sabadell té capacitat per desenvolupar més de 900 entrevistes. Les persones interessades en participar s’han d’inscriure a les ofertes de treball publicades a firaocupaciosabadell.sabadelltreball.cat. Cada persona podrà planificar la seva pròpia agenda d’entrevistes per mitjà d’aquest mateix web. Les  entrevistes de selecció individuals o grupals en format online i  presencials pròpiament dites es concentraran entre els 11 i 12 de novembre. 

Prèviament, el 10 de novembre, s’han previst activitats preparatòries per superar a èxit un procés de selecció. En aquest sentit, es celebraran dos edicions del taller online “Simulació d’un procés de selecció: l’entrevista” impartit per l’equip d’orientació laboral de l’Ajuntament de Sabadell. L’objectiu és  ajudar a afrontar amb èxit una entrevista de feina com les que es celebraran a Fira Ocupació Sabadell. També el 10 de novembre s’impartirà el taller , en aquest cas presencial, a Fira Sabadell amb el títol “De l’emoció a l’acció: TV show!” a càrrec de l’expert Fran Rojas. En aquest taller s’explicarà com posar les emocions al servei de cada persona en un procés de recerca de feina, saber què fer a una entrevista i com controlar els nervis. Per a més informació i inscripció en aquests tallers es pot consultar el web de la fira.

En paral·lel, en el marc de Fira Ocupació Sabadell també s’han organitzat activitats adreçades a les empreses participants. En concret, s’ha desenvolupat entre els dies 4 i 5 de novembre un taller pràctic amb l’objectiu de preparar a les empreses a fer les preguntes adequades per obtenir la informació que necessiten conèixer de les persones candidates i també un taller amb l’objectiu que les empreses amb coneixements en el model de gestió per competències practiquin.

Reconeixement Empreses Sempre Actives

La segona edició de Fira Ocupació Sabadell inclou com a novetat també un acte de reconeixement a les empreses col·laboradores en el foment de l’ocupació i generadores d’oportunitats laborals en temps de Covid19. En concret, el lliurarà el distintiu “Empreses sempre actives” a aquelles empreses que ha fet la corresponent sol·licitud prèvia per rebre aquest segell d’acord amb els criteris establerts en les bases publicades. L’acte de reconeixement tindrà lloc el dia 10 de novembre en el marc de la inauguració de Fira Ocupació Sabadell a partir de les 9 h a Fira Sabadell. L’acte comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés i la diputada presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor.

Organització i col·laboració

L’Ajuntament de Sabadell representat per Promoció Econòmica, Fira Sabadell és l’organitzador de Fira Ocupació Sabadell i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.