PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
abril
2022

Fira Sabadell acull la XXVI Reunió Nacional del Grup d'Urologia Funcional, Femenina i Urodinàmica de l'Associació Espanyola d'Urologia

Fira Sabadell acull la XXVI Reunió Nacional del Grup d'Urologia Funcional, Femenina i Urodinàmica de l'Associació Espanyola d'Urologia

El Grup d'Urologia Funcional, Femenina i Urodinàmica (GUFFU) de l'Associació Espanyola d'Urologia (AEU) es reuneix un any més per compartir coneixements i avenços a les àrees d'Urologia Funcional. En aquesta ocasió, s’ha triat Fira Sabadell per celebrar aquest esdeveniment. Així, avui i demà, 21 i 22 d’abril, tindran lloc una sèrie de taules rodones i conferències en el recinte firal.

Prop de 200 uròlegs es donaran cita i compartiran experiències, coneixements i avenços en aquest camp de la urologia. Ponents i experts de la urologia funcional actualitzaran temes tan importants com la incontinència urinària masculina després de la prostatectomia radical, la incontinència femenina o el dolor pèlvic crònic des de diverses especialitats.

A més, el congrés també tindrà la presència d’especialistes en ginecologia funcional, sense faltar la visió de la infermeria especialitzada en urologia funcional.

El programa complet de la XXIV Reunió del Grup d'Urologia Funcional, Femenina i Urodinàmica de l'AEU es pot consultar aquí.