PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
Novembre
2018

Fira Sabadell serà la seu del Congrés de Fires de Catalunya del 2019

Pren el relleu de Tortosa, que ha estat la seu del certamen aquest any

Fira Sabadell serà la seu del Congrés de Fires de Catalunya del 2019

Sabadell acollirà l'any 2019 el 26è Congrés de Fires de Catalunya organitzat per la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) amb el suport de la Generalitat. La nova seu de 2019 s'ha donat a conèixer en el marc del 25è Congrés de Fires de Catalunya celebrat recentment a Tortosa.

El Congrés de Fires de Catalunya s’ha consolidat com l’esdeveniment de referència del món firal i punt de trobada per a l’intercanvi de coneixement d’aquest sector. Aquest és un congrés en el qual participen promotors, públics i privats, així com proveïdors de serveis vinculats tots amb l'organització de certàmens firals.

Com indica el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro

cal fer una valoració molt positiva de l’elecció de Sabadell com a seu del Congrés l’any vinent perquè es tracta d’un reconeixement del propi sector a Fira Sabadell

El recinte firal de la ciutat ja ha complert més de 10 anys com un edifici municipal singular amb elements diferencials, ubicat estratègicament per acollir esdeveniments de diferents formats. Fira Sabadell s’ha consolidat com una plataforma de promoció corporativa, empresarial i comercial i punt de trobada de gent de fora i dins de la ciutat. La capacitat d’atracció de Fira Sabadell va ser de 76.240 visitants l’any 2017 amb 183 dies ocupats.