PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
Març
2014

Franquícies nacionals i internacionals s’exposen al saló FRANQUICAT a Fira Sabadell fins dissabte

La 1a Edició de la Fira de la Franquícia a Catalunya s’ha inaugurat avui amb la participació de l’alcalde de Sabadell

La 1a Edició del Saló de la Franquícia a Catalunya, FRANQUICAT, ha obert avui les seves portes al recinte firal de Sabadell (pl. de la Sardana, 7). Aquesta Fira  s’instal·la per primer cop a la ciutat fins dissabte 8 de març. La Fira, organitzada per Vital Media Events, està adreçada especialment a persones emprenedores que desitgin posar en marxa el seu propi negoci o associar-se per la creació d'una empresa o empresaris que vulguin prendre idees noves per a un ja en funcionament.

La inauguració oficial s’ha celebrat aquest matí i ha comptat amb la participació de l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sànchez, qui ha expressat com a prioritat de l’Ajuntament la dinamització del comerç local i l’augment de les expectatives de les persones emprenedores també a través de Fira Sabadell. Joan Carles Sánchez ha manifestat que

la ciutat està viva quan hi ha comerç i no volem perdre aquesta riquesa.

Per la seva part del regidor de Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Sabadell, Carles Bosch, ha indicat la satisfacció per la resposta d’un important número de franquícies al Saló. De fet, en aquesta primera fira del sector estan presents professionals del món de la franquícia a tots els nivells i reuneix més d’un centenar de marques nacionals i internacionals com DIA, Carlin, Nostrum, Dandara, Tailor, Miaroma o Garoina, entre d’altres.

L’acte d’inauguració també ha comptat amb l’assistència del secretari general del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Xavier Gibert, el regidor de Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Sabadell i el president de la Comissió de Comerç Interior i Turisme de la Cambra de Comerç de Sabadell, Josep Mª Porta.

En paral·lel a la mostra, s’han previst unes jornades tècniques adreçades a franquiciadors, franquiciats, inversors, però sobretot persones emprenedores. Aquestes jornades s’han obert amb la conferència “La importància del detall en el desenvolupament d’un gran negoci” a càrrec de l’empresària Carmen Lomana. Aquesta tarda les jornades es reprenen a partir de 2/4 de 5 de la tarda amb la conferència “El treball de buscar treball” impartida per representants de l’empresa Randstand Sabadell. El dia d’avui es completa amb la xerrada “Aspectes legals de la franquícia: una visió pràctica” a càrrec de Garrigues, Advocats i Assessors Tributaris i la sessió ”Optimització de la localització d’una franquícia amb eines per part de la Cambra de Comerç de Sabadell.

Les jornades tècniques tornen demà i dissabte per tractar aspectes com les claus per franquiciar un negoci amb èxit o vendre el projecte, la franquícia com a solució d’autocupació o les accions de suport a la creació d’empreses des de l’administració pública. Aquestes activitats comptaran amb la participació de: Vapor Llonch, Som advocats, T4 Franquicia i Erpasa Consulting. El programa complert es pot consultar al web www.franquicat.com.

Horari i entrades

La 1a Edició del Saló Català de la Franquícia, FRANQUICAT, es podrà visitar tots els dies de la Fira de 10 del matí a 8 del vespre. L’entrada al recinte firal si es compra de forma anticipada a través del web www.franquicat.com per un dia serà de 3€, per dos dies de 5€ i si es vol adquirir el passi de tres dies el preu és de 7,50€ per als visitants. El preu de l’entrada a la guixeta per un dia serà de 4€. Per a més informació sobre FRANQUICAT es pot consultar el compte de Twitter oficial del saló: @Franquicat.