PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Es millora la seguretat a l'entorn de les escoles Can Deu i Sant Julià

 • Novetats al servei de Policia Municipal de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

 • Noves millores als ferms i calçades per posar la ciutat al dia

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

  23
  Novembre
  2023

  Heecap guanya el 1r premi a la Millor Empresa Start up al Cafè Aventura pel seu sistema de prevenció i tractament de l’atròfia muscular respiratòria de pacients d’UCIS

  El guardó al Millor Projecte Empresarial és per a re-GIR per una aplicació per comptabilitzar passes i bescanviar per descomptes i entrades a activitats culturals

  Heecap guanya el 1r premi a la Millor Empresa Start up al Cafè Aventura pel seu sistema de prevenció i tractament de l’atròfia muscular respiratòria de pacients d’UCIS

  L’onzena edició del Cafè Aventura Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell s’ha celebrat avui al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta. Persones emprenedores i empresàries han tingut l’oportunitat de donar visibilitat al seu projecte o empresa, captar l’atenció de possibles inversors i conèixer altres experiències i professionals que poden resultar clau com a socis per al desenvolupament del seu negoci. L’esdeveniment s’ha adreçat a projectes i empreses amb menys de tres anys d'activitat i amb un potencial clar de ràpid creixement.

  El regidor de Desenvolupament Econòmic, Antonio Rodríguez, ha destacat que

  “per part de l’Ajuntament reforcem el nostre compromís de suport a les iniciatives empresarials i emprenedores de caràcter innovador, convençuts que aquest talent pot crear empreses competitives i ocupació de qualitat”.

  Per la seva banda, la regidora de Turisme i Projecció de la Ciutat, Katia Botta, ha remarcat que

  “tenim la gran sort de comptar amb un ecosistema emprenedor local molt potent i la gran sort de tenir a l’abast elements estratègics per al desenvolupament innovador de les empreses que reforcen la projecció de Sabadell”.

  L’Ajuntament de Sabadell ha organitzat aquest acte amb el suport de la Diputació de Barcelona. En el decurs de la sessió s’ha ofert a deu startups i  tres projectes empresarials l’oportunitat d’explicar els seus objectius i necessitats. Entre les empreses que han pogut exposar públicament la seva experiència, la comissió qualificadora ha escollit Heecap com a guanyadora del primer premi a la Millor Empresa. Aquesta empresa, participada per l’Institut d’investigació i innovació Parc Taulí, es dedica a prevenir i tractar l’atròfia muscular respiratòria dels pacients que necessiten suport de ventilació mecànica a les Unitats de Cures Intensives. En aquest sentit, han desenvolupat un sistema d’electroestimulació no invasiva sobre la musculatura d’aquests pacients que funciona en sincronització amb la respiració del pacient.

  El segon guardó en aquesta categoria l’ha rebut l’startup tecnològica de drons, ALDORATECH establerta a Sabadell, que ofereix solucions tant de transport de paqueteria com per exemple material sanitari, monitorització aèria, seguretat o fabricació de drons, entre d’altres, trencant amb l’estàndard de dron comercial.

  En la categoria a Millor Projecte Empresarial el guanyador ha estat re-GIR. Aquest és el nom que rep l’aplicació creada per comptabilitzar passes i bescanviar per descomptes o entrades íntegres en activitats culturals, possibilitant la promoció cultural de teatres, cinemes o sales d’exposicions a l’aplicació.

  Enguany s’han tornat a repartir 8.500€ entre la primera i segona candidatura  com a millor empresa i idea de negoci. Per la primera classificada  en la categoria de "Millor empresa", la dotació econòmica és de 4.000 €, complementat amb l'accés al programa de mentoring i l'entrada a un espai de coworking durant mig any. Per a la segona empresa la dotació econòmica serà de 2.500 € i també tindrà accés al programa de mentoring. D´altra banda, per la categoria "Millor idea de negoci", la dotació econòmica que percebrà la primera idea classificada serà de 2.000 €. També disposarà de 10 hores d´assessoria i l'accés a un espai d´incubació.

  10 anys

  En les anteriors 10 edicions del Cafè d’Aventura s’ha arribat a 344 projectes inscrits, 146 projectes participants i 660 persones assistents. En total, des de l’inici del Cafè Aventura s’han repartit premis valorats en 83.700 euros. En concret, s’han concedit 51.000 euros en premis en metàl·lic, 11.300 euros com a bonificacions i 21.400 euros en concepte d’assessoraments.

  Categories Empresa, Economia i treball Tags emprenedoria, setmana de l'emprenedoria