PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
Juny
2022

Homenatge a Miquel Martí, coincidint amb la commemoració del Dia Nacional de l’Empresa

L’acte s’ha organitzat a petició del agents econòmics de la ciutat

Homenatge a Miquel Martí, coincidint amb la commemoració del Dia Nacional de l’Empresa

Coincidint amb el Dia Nacional de l’Empresa, recentment acordat al Parlament de Catalunya, el Saló de Plens de l’Ajuntament ha acollit aquesta tarda una trobada a petició dels agents econòmics de la ciutat. Durant l’acte s’ha reconegut la tasca que va portar a terme Miquel Martí Carceller en el desenvolupament de l’empresa Moventia, creada pel seu pare, Miquel Martí Adell, el 1923. 

La trobada d’aquesta tarda ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, membres del consistori, representants dels agents econòmics (entitats empresarials i sindicats) i familiars de Miquel Martí.

Tal com ha comentat l’alcaldessa,

“aquesta és una primera trobada a petició de les entitats econòmiques de la ciutat. Un homenatge més que merescut a Miquel Martí, sinòmim d’èxit que ha portat el nom de Sabadell arreu del món. De fet, la de la família Martí és la història d’una empresa que ha crescut a través dels anys amb una gran expansió, però sobretot  amb molt de talent”.

Per la seva part, Miquel Martí Escursell, president de Moventia i fill de l’homenatjat i que ha recollit el reconeixement en nom de la família, ha volgut agrair aquest l’homenatge i ha explicat que

“la ciutat de Sabadell i la nostra empresa hem crescut en paral·lel, plegades. Per això ens sentim plenament sabadellencs i ens omple d’orgull passejar el nom de la nostra ciutat per tot arreu. Continuem treballant mirant al futur i fent una aposta decidida per la mobilitat sostenible”.

Un cop formalitzat l’acord del Parlament de Catalunya, la voluntat de l’Ajuntament és treballar per institucionalitzar la commemoració del Dia Nacional de l’Empresa a Sabadell d’ara en endavant.