PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

03
Desembre
2014

Inaugurada l’Exposició de Fotografies del Programa de Vacances per a la Gent Gran coincidint amb el lliurament de premis del concurs convocat entre els participants a les estades

Enguany, per primer cop i després d’exposar-se al Casal Pere Quart, la mostra recorrerà equipaments municipals destinats a la gent gran de la ciutat

El Casal Pere Quart ha acollit aquest matí la inauguració de l’Exposició de Fotografies del programa de Vacances per a la Gent Gran 2014. L’acte, que ha coincidit amb el lliurament dels Premis del Concurs de Fotografia convocat pel programa i amb les imatges del qual s’ha configurat la mostra, ha comptat amb la presència de l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez, el tinent d’alcalde de Presidència, Josep Ayuso i la regidora de Gent Gran, Anna Carrasco. Enguany, per primer cop i després d’exposar-se al Casal Pere Quart, la mostra recorrerà equipaments municipals destinats a la gent gran de la ciutat.

Durant l’acte de lliurament de premis, l’alcalde, Joan Carles Sánchez, ha agraït als participants la seva implicació i ha comentat que “en els últims anys especialment s’ha demostrat la capacitat i la rellevància de la gent gran en la cohesió, la seva importància per al lleure però també per a molts altres àmbits com l’economia o la cultura”. En aquest sentit, ha comentat que “cal posar en valor la voluntat de prendre part en aquest concurs com també en altres moltes altres activitats, que és sinònim de participar activament en la vida de la ciutat”.

El tinent d’alcalde de Presidència, Josep Ayuso, ha felicitat els participants i sobre el programa de vacances ha comentat que té diversos valors, entre els quals “els valors de cultura, de conèixer altres indrets i també de lleure, però sobre tot el valor de les relacions que es poden generar a les estades. De tot plegat surten les fotografies que avui veiem, del fet de plasmar en imatges els moments especials que es produeixen durant el programa”.

A aquesta edició del concurs s’han presentat un total de 119 fotografies:

 • En la categoria de Paisatge i Natura: 38 fotografies
 • En la de persones: 25 fotografies
 • En la de Monuments i Ciutats: 56 fotografies.

Les fotografies guanyadores del concurs són:

CATEGORÍA DE MONUMENTS I CIUTATS

Els finalistes son:

 • ANTONI SALA I POLIT amb la fotografia “EL PARLAMENT DE NIT”
 • XAVIER DATZIRA SERRA amb la fotografia “ART ALS CARRERS D’OVIEDO”
 • ANTONIO MENDEZ SILGADO amb la fotografia “LAGO Y CISNES”

La fotografia guanyadora és la de:

 • ANTONIO MENDEZ SILGADO amb la fotografia “LAGO Y CISNES”

CATEGORÍA DE PAISATGES I NATURA

Els finalistes son:

 • JUAN BATET FERNANDEZ  amb la fotografia “ACANTILADO CABO MAYOR”
 • ALFREDO PEREZ SÁNCHEZ amb la fotografia “ESPORT A LA MUNTANYA”
 • CARMINA FERRERES ISANTA amb la fotografia “AIGÜES TORTES”

La fotografia guanyadora és la de:

 • CARMINA FERRERES ISANTA amb la fotografia “AIGÜES TORTES”

CATEGORÍA DE PERSONES

Els finalistes són:

 • RAMON TORRA MIRO amb la fotografia “EQUILIBRIS”
 • CARMINA FERRERES ISANTA amb la fotografia “EL DELIRI DE L’AIGUA”
 • M. DEL CARME MEMBRADO CALVET amb la fotografia “VENEDORA AMBULANT AMB EL SEU FILL”

La fotografia guanyadora és la de:

 • M. DEL CARME MEMBRADO CALVET amb la fotografia “VENEDORA AMBULANT AMB EL SEU FILL”

Els guanyadors en cada categoria rebran com a premi la inscripció per a tres trimestres a qualsevol dels tallers per a gent gran que organitzi l’Ajuntament i una invitació, per a dues persones, per a un espectacle cultural de la ciutat.

Mostra itinerant

L’exposició recull totes aquelles obres que s’han presentat al concurs i romandrà oberta fins al 16 de desembre. A partir del gener la mostra s’exposarà a tres equipaments municipals de gent gran de la ciutat:

 • Al complex de gent gran del Parc Central, a partir del 14 de gener.
 • Al complex Alexandra, a partir del 3 de febrer.
 • Al complex de Sant Oleguer, a partir del 25 de febrer.                    

El concurs de fotografia és una eina dins el Programa de vacances, orientada especialment a fomentar la participació activa de la gent gran de la ciutat i la convivència mitjançant un element artístic, la fotografia, que facilita posar en comú les experiències viscudes als diferents indrets, mostrant les cultures, tradicions i paisatges que es poden trobar als llocs visitats en les diferents destinacions que s’hi ofereixen.