PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

07
Juliol
2021

Inscripció oberta a la jornada “Les patents i la vigilància tecnològica com elements bàsics per processos d’innovació”

El 15 de juliol tindrà lloc aquesta sessió telemàtica en el marc del projecte ININVALLÈS

Inscripció oberta a la jornada “Les patents i la vigilància tecnològica com elements bàsics per processos d’innovació”

Sota el títol “Les patents i la vigilància tecnològica com elements bàsics per processos d’innovació” es proposa una jornada telemàtica centrada en presentar una eina de vigilància tecnològica desenvolupada per la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta activitat oberta a tothom tindrà lloc el 15 de juliol de 12 a 13 h i és la tercera d’un cicle de jornades empresarials en línia focalitzades en les operacions que formen part del projecte supramunicipal ININVALLÈS.

La jornada anirà a càrrec de Xavier Vallvé, cap de l’Oficina de Valorització i Patents de la Universitat Autònoma de Barcelona, i comptarà amb un cas pràctic de l’ús de l’eina i un espai obert de preguntes. L’activitat està vinculada a l’operació que executa la Universitat Autònoma per crear un Observatori d’intel·ligència competitiva: tecnologies i les tendències socials per a les empreses per mantenir-se informades de l'evolució del sector i de la competència. D'aquesta manera, les empreses disposaran d'una eina personalitzable, que els hi permeti rebre informació ajustada al seu perfil, de forma automàtica, i finalment poder utilitzar aquesta informació.

Les persones interessades en inscriure’s a la sessió del 15 de juliol ho poden fer per mitjà del web ININVALLES . Aquesta és una aposta conjunta entre els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès, Sant Quirze del Vallès i Castellar del Vallès, FUNDIT, la Fundació Parc Taulí i la Universitat Autònoma de Barcelona per marcar una estratègia de futur basada en el potencial de la zona respecte el disseny i la innovació aplicats als sistemes industrials.

 

ININVALLÈS

La Generalitat de Catalunya va considerar l’any 2018 aquest projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) mereixedor del cofinançament del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. El cost total del Projecte és de gairebé 3,3M€ i rep una subvenció d’1,6M€ d’Europa  per desenvolupar diferents operacions.

L’Ajuntament de Sabadell és l’entitat coordinadora del pla i vetlla per enfortir i cohesionar els actius existents en aquest àmbit d’especialització i fer el  seguiment de l’execució i compliment dels compromisos de totes les entitats. A més de l’operació que executa la Universitat Autònoma de Barcelona, la Fundació de Disseny Tèxtil (FUNDIT) és la responsable de l’operació “Tecnodisseny: club de talent i innovació”.  Per la seva part, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès té com a encàrrec ”L’Impuls de l’economia circular als sistemes industrials” i la Corporació Sanitària del Parc Taulí desenvolupa l’operació “El disseny i la innovació industrials al servei de l’envelliment actiu al Vallès”.