PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

08
Juny
2021

Inscripció oberta a la jornada “Solucions energètiques als PAE” en el marc del projecte ININVALLÈS

El 10 de juny tindrà lloc aquesta sessió telemàtica

Inscripció oberta a la jornada “Solucions energètiques als PAE” en el marc del projecte ININVALLÈS

Sota el títol de “Solucions energètiques als PAE” es proposa una jornada telemàtica centrada en una aproximació sobre les noves eines per les indústries per avaluar instal·lacions d’autoconsum en el marc de les noves tarifes elèctriques. De la mà d’empreses especialitzades s’exposaran instruments per mesurar el potencial de l’energia solar fotovoltaica i avantatges de l’energia solar i la viabilitat dels projectes d’autoconsum compartit. La sessió comptarà amb un espai obert de preguntes per resoldre els dubtes i qüestions que puguin sorgir a les empreses assistents.

Aquesta activitat oberta a tothom tindrà lloc el 10 de juny d’ 11 a 12 h i és la segona d’un cicle de jornades empresarials en línia focalitzades en les operacions que formen part del projecte supramunicipal ININVALLÈS. Aquesta és una aposta conjunta entre els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès, Sant Quirze del Vallès i Castellar del Vallès, FUNDIT, la Fundació Parc Taulí i la Universitat Autònoma de Barcelona per marcar una estratègia de futur basada en el potencial de la zona respecte el disseny i la innovació aplicats als sistemes industrials.

La jornada “Solucions energètiques als PAE” està vinculada a l’operació “Impuls de l’economia circular” que executa l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès per activar l’economia circular a les àrees d’activitat econòmica del municipi i dels territoris socis del projecte amb diferents accions. Durant la sessió s’explicarà aquest projecte que inclou la conceptualització i pla d’acció d’un living lab, una campanya de sensibilització a les escoles, l’anàlisi exhaustiva de la situació actual de l’economia circular als polígons i la creació d’un segell de polígon ecoeficient, que ha de contribuir a avançar cap a models industrials més sostenibles.

ININVALLÈS

La Generalitat de Catalunya va considerar l’any 2018 aquest projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) mereixedor del cofinançament del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. El cost total del Projecte és de gairebé 3,3M€ i rep una subvenció d’1,6M€ d’Europa per desenvolupar diferents operacions.

L’Ajuntament de Sabadell és l’entitat coordinadora del pla i vetlla per enfortir i cohesionar els actius existents en aquest àmbit d’especialització i fer el seguiment de l’execució i compliment dels compromisos de totes les entitats. A més de l’operació que executa l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, la Fundació de Disseny Tèxtil (FUNDIT) és la responsable de l’operació “Tecnodisseny: club de talent i innovació”. Per la seva part, la Universitat Autònoma de Barcelona té com a encàrrec l’ “Observatori d’intel·ligència competitiva: tecnologies i noves tendències socials” i la Corporació Sanitària del Parc Taulí desenvolupa l’operació “El disseny i la innovació industrials al servei de l’envelliment actiu al Vallès”.

Inscripció

Les persones interessades en inscriure’s a la sessió del 10 de juny ho poden fer per mitjà del web ININVALLES.