PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

06
Juliol
2021

Inscripció oberta a la sessió telemàtica 'Vèncer frens i emprendre. Apoderament femení'

Inscripció oberta a la sessió telemàtica 'Vèncer frens i emprendre. Apoderament femení'

L’Ajuntament de Sabadell amb el suport de la Diputació de Barcelona  ha estrenat el projecte “Apoderament de dones emprenedores i empresàries de Sabadell”. La iniciativa sorgeix  per capgirar les xifres que indiquen que les dones inicien projectes d´emprenedoria tant o més que els homes però no arriben a les fases finals del procés i no acaben constituint el seu negoci. 

Segons dades de l’any 2018, amb el suport de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de l’Ajuntament de Sabadell es van crear 106 noves empreses, de les quals 40 tenien com a emprenedora principal a una dona i 66 a un home, tot i que, la  proporció de dones que  van sol·licitar el servei previ a la creació de l’empresa va ser superior a la demanada feta per homes. Amb el programa “Apoderament de dones emprenedores i empresàries de Sabadell” es pretén donar suport a les dones emprenedores de Sabadell i pal·liar l´alt índex d´abandonament contempla acompanyament, formació i creació de xarxa relacional. 

En el marc d’aquest programa s’organitza  la sessió telemàtica de creixement personal i empresarial amb títol 'Vèncer frens i emprendre. Apoderament femení' oberta a tothom. L'activitat se celebrarà el dimecres 7 de juliol a les 14:30 h i tindrà una durada d'1 hora i mitja. El contingut s’organitzen en quatre blocs: Què entenem per vendre?. Trenquem mites, traiem motxilles i judicis. Exigència vs excel·lència, millor fet que perfecte i per últim Xarxa de Suport i testimonis d’empresàries. Les persones interessades en participar poden inscriure’s enviant un correu electrònic a la bústia de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

A més d’aquesta acció formativa oberta, el programa -en marxa des de principis d’any- ha comportat la creació del grup de dones mentores per compartir la seva experiència amb emprenedores que estan iniciant els seus projectes. Aquest grup de dones empresàries i directives s’han establert com a referents per acompanyar  les dones emprenedores novelles en els seus inicis a nivell estratègic. Durant tot el projecte es dona suport per afavorir el desenvolupament competencial de la dona emprenedora novella i es fomenta l’impuls de projectes entre les dones emprenedores i les empresàries participants  i entre les emprenedores i el teixit empresarial en general.