PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

05
Novembre
2020

Inscripció oberta per als seminaris en línia sobre màrqueting en temps de COVID i transformació digital

L’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a organitza aquestes activitats per donar suport a les empreses i persones emprenedores

Inscripció oberta per als seminaris en línia sobre màrqueting en temps de COVID i transformació digital

L’Ajuntament de Sabadell està impulsant diferents mesures amb l’objectiu de mitigar l’impacte econòmic derivat de la crisi de la COVID-19 i donar suport a la ciutadania, teixit empresarial i comercial de la ciutat. En aquesta línia des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a (OAEA) s’han reforçat els canals telemàtics per ajudar als projectes emprenedors i a les empreses.

Davant la incertesa del moment per a molts negocis, es proposa el seminari online Pla de màrqueting i vendes en temps de Covid19. En aquesta sessió, eminentment participativa, es treballaran casos pràctics i s’obrirà debat entre totes les persones assistents sobre com adaptar el pla de màrqueting a la nova situació econòmica. Aquest webinar està previst per al dia 11 de novembre de 9:30 a 11:30 h.

D’altra banda, també aquest novembre es manté oberta la inscripció al taller online Què és la transformació digital i com m'afecta a l'empresa?  L’objectiu és donar a conèixer com afectarà la transformació digital a les empreses i als treballadors, i com, amb petits canvis, es poden donar els primers passos cap un futur que ja està en el nostre dia a dia. L’activitat tindrà lloc els dies 30 de novembre, 1, 2 i 3 de desembre de 10 a 12 h.

Aquestes activitats requereixen inscripció prèvia i el número de places és limitat. Qualsevol persona interessada en formalitzar la seva inscripció o ampliar la informació ho pot fer al web sabadellempresa.cat.

Servei d’atenció a les empreses i persones emprenedores

D’altra banda, per resoldre dubtes en l’àmbit laboral, empresarial i econòmic s’ha organitzat un servei d’atenció municipal integrat per personal de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Sabadell. Les persones que vulguin adreçar consultes tenen a la seva disposició el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En un termini inferior a 24 h (dies hàbils) seran atesos tots els correus que s’adrecin a aquesta bústia. A més, es manté habilitat el telèfon 93 745 31 61 i el seu horari d’atenció telefònica és de dilluns a divendres de 9 a 14 h.