PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

07
Mai
2020

Inscripció oberta per al seminari en línia “Repensem l’estratègia del nostre model de negoci post Covid-19”

Es farà el 15 de maig per donar suport a les empreses i persones emprenedores

Inscripció oberta per al seminari en línia “Repensem l’estratègia del nostre model de negoci post Covid-19”

L’Ajuntament de Sabadell està impulsant diferents mesures amb l’objectiu de mitigar l’impacte econòmic derivat per la crisis de Covic-19 i donar suport a la ciutadania i al teixit empresarial i comercial de la ciutat. En aquesta línia, des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a (OAEA) es reforcen els canals telemàtics per ajudar als projectes emprenedors i a les empreses.

Davant la incertesa del moment per a molts negocis, es proposa el seminari en línia Repensem l’estratègia del nostre model de negoci post Covid-19La sessió, de caire participatiu, analitzarà la situació actual i el possible futur i ajudarà a identificar quins són els factors clau que cal potenciar per adaptar-se a la nova realitat. Es plantejaran accions a dur a terme a curt termini, aplicant-lo al propi projecte empresarial i compartint les preguntes i dubtes que puguin sorgir.

Aquest “webinar” està previst per al dia 15 de maig, de 9 a 11 h. L’activitat requereix inscripció prèvia i el nombre de places és limitat. Qualsevol persona interessada a formalitzar la seva inscripció o ampliar la informació ho pot fer al web sabadellempresa.cat. 

Formació empresarial

L’activitat s’afegeix a la programació de formació empresarial de l’OAEA. Aquest mes ja s’ha fet un seminari web sobre Instagram i també s’ha previst, el 19, 20 i 21, un altre sobre els aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci. Els dies 1 i 3 de juny el torn serà pel seminari Vull ser autònom/a: què puc fer amb el certificat digital?. Entre els “webinars” ja programats està també el curs dels dies 8, 11, 15 i 18 de juny Ho estic fent bé? Els indicadors, clau de gestió de la pime o l'autònom

Servei d’atenció a les empreses i persones emprenedores

D’altra banda, per resoldre dubtes en l’àmbit laboral, empresarial i econòmic s’ha organitzat un servei d’atenció municipal integrat per personal de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Sabadell pertanyent principalment a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a i al Servei d’Orientació i Intermediació laboral.

Les persones que vulguin adreçar les seves consultes tenen a la seva disposició el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En un termini inferior a 24 h (dies hàbils) seran atesos tots els correus que s’adrecin a aquesta bústia. D’altra banda, també s’ha habilitat el telèfon 618 31 66 16, en horari d’atenció de dilluns a divendres de 9 a 14 h. En paral·lel està a disposició de tothom el web sobre la covid-19 del Vapor Llonch i la guia-resum de mesures econòmiques per a persones amb contracte laboral i per a empreses i persones autònomes que s’actualitza de forma permanent.