PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Març
2019

Inscripcions obertes dels cursos de Formació Empresarial, amb una oferta de 10 activitats formatives

S’aborden temes com estratègies de venda, captació de clients o incorporació a internet

Inscripcions obertes dels cursos de Formació Empresarial, amb una oferta de 10 activitats formatives

L’Ajuntament de Sabadell treballa pel desenvolupament econòmic de la ciutat a través de diferents projectes. Una de les línies ja consolidades és l’oferta anual d’activitats de formació adreçades a persones emprenedores, autònomes i responsables de micro i petites empreses que completa les activitats de formació dissenyades pels treballadors en actiu i per a les persones en situació d’atur. Actualment està oberta la inscripció per a les noves activitats programades entre març i novembre de 2019.

En l’àmbit de la comunicació i el màrqueting s’han previst dues propostes. Al maig s’ofereix l’activitat formativa “Negocis locals: com atraure clients de proximitat per internet” . També en aquest àmbit, al setembre s’ha programat la sessió “Com aconseguir clients amb la publicitat on-line: mitjans i mètodes”.

Pel que fa al camp de les vendes, el programa formatiu inclou un taller de dos dies al març  amb el títol “Augmenta les vendes de la teva empresa d'una forma sòlida”. Al maig, el torn serà per a la sessió “Com captar els primers clients” i, a l’octubre, es farà la jornada “Com posar el preu als meus productes o serveis”.

En relació amb els aspectes fiscals i comptables s’han previst dos tallers de dos dies de durada. Al juny, s’ha organitzar el taller “Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer” i, a l’octubre, “Gestió financera i negociació bancària, avui”.

Altres accions formatives incloses dins el programa estan adreçades al foment de les cooperatives. Aquest és el cas del taller “Finançament per a cooperatives”, previst per al juny, i el de “Crea la teva cooperativa”, al novembre. Per completar l’oferta formativa, a l’abril es preveu la sessió “Fem xarxa per ser competitius”.

Sessió informativa

El 12 de març també es proposa la sessió informativa “Elteunegoci.cat”, impulsada per la Fundació.CAT i dirigida a petits negocis que encara no disposin de lloc web i que desitgin incorporar-se al món digital. En aquesta sessió s'informarà dels avantatges del domini .cat i del servei que s'ofereix.

Informació i inscripció a sabadellempresa.cat

Els cursos són presencials i en funció de cada cas es poden desenvolupar al Centre de Promoció Empresarial (c. de les Tres Creus, 236)  o al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Av. de Can Bordoll, 119). Les places són limitades i es necessita fer inscripció prèvia a sabadellempresa.cat.