PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

01
Març
2019

Inscripcions obertes per al Devorallibres, el concurs de lectura de les biblioteques municipals de Sabadell

Es poden fer presencialment a qualsevol de les biblioteques de la xarxa, abans del 30 de març

Inscripcions obertes per al Devorallibres, el concurs de lectura de les biblioteques municipals de Sabadell

Les inscripcions per participar en la sisena edició del Devorallibres, el concurs de lectura de les biblioteques municipals de Sabadell, ja són obertes i es poden fer fins al dissabte 30 de març. La novetat d’enguany és que aquesta activitat estrena web.

El Devorallibres és un concurs bianual que pretén fomentar la lectura de manera lúdica entre els infants que fan servir el servei de biblioteques municipals de Sabadell. El concurs permet donar a conèixer el fons infantil de les biblioteques, potenciar la descoberta de títols, autors i il·lustradors referents i premiar els lectors.

L'objectiu del concurs és que tots els nens i nenes de 7 a 12 anys que fan servir les biblioteques municipals de Sabadell descobreixin la màgia de llegir i es converteixin en "devorallibres", llegint tants llibres com sigui possible, fins a calmar la fam lectora. Els participants que arribin a 60 punts podran participar en el sorteig de premis, que tindrà lloc a la festa final que es durà a terme el dissabte 25 de maig, a la Biblioteca Vapor Badia.

Pel que fa al nou web, té per objectiu donar més autonomia als concursants i convertir-se en un espai de referència del concurs, fent difusió de recomanacions de lectura, enigmes i reptes, notícies sobre literatura infantil i juvenil i molts altres recursos per al gaudi lector.

Un concurs amb 1.600 infants que s'han llegit gairebé 10.000 llibres

El concurs es va estrenar el 2013 a la Biblioteca Vapor Badia, amb una participació inicial de 95 infants. El 2014 es va estendre també a les tres biblioteques de districte de Sabadell i hi van participar 264 infants. El 2015 i el 2016 es va organitzar a les set biblioteques que conformen la xarxa de lectura pública de la ciutat i va comptar amb la participació en cada edició de més de 400 infants. El 2017 el Devorallibres va celebrar els primers 5 anys a Sabadell amb una gran festa. Des del 2013, hi han participat més de 1.600 nens i nenes i s'han llegit gairebé 10.000 llibres.