PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
Agost
2016

Ja es poden consultar al web els 46 projectes seleccionats per al procés participatiu del pressupost del 2017

Del 6 al 18 de setembre es poden votar les propostes

Ja es poden consultar al web els 46 projectes seleccionats per al procés participatiu del pressupost del 2017

Amb l’objectiu que la ciutadania pugui conèixer amb detall cadascun dels projectes que opten a ser executats amb els pressupostos del 2017, a partir d’avui ja es pot consultar, bé des d’un ordinador o des d’un dispositiu mòbil, el web de participació, on s’ha penjat un resum dels 46 projectes seleccionats en el marc del procés participatiu Construint Ciutat.

Els projectes s’exposaran del 6 al 16 de setembre al vestíbul de l’Ajuntament (pl. del Dr. Robert, 1). A més, el 8 de setembre, a les 6 de la tarda, es farà la presentació pública dels projectes a la Biblioteca Vapor Badia, per promoure la votació de la ciutadania. Durant la presentació, tant les entitats, com les persones a títol individual amb projectes aprovats exposaran les seves propostes a la plaça de Gabriel Pujol.

La votació es podrà fer entre el 6 i el 18 de setembre. Ho podran fer totes les persones majors de 14 anys empadronades a Sabadell, a través del web participacio.sabadell.cat/construint_ciutat, sempre que es disposi d’un telèfon mòbil per validar el vot, o bé presencialment a les oficines de Sabadell Atenció Ciutadana (SAC) i a la zona d’exposició permanent de l’Ajuntament, en el
cas que no es disposi del dispositiu mòbil.

Informació durant la Festa Major
L’Ajuntament farà arribar en els propers dies a tota la ciutadania un full informatiu on es troba la llista dels projectes aprovats, el lloc on es pot trobar més informació de cadascun, els horaris de les presentacions i el procediment de votació. A més, durant els dies de Festa Major està previst ubicar carpes informatives a diferents punts de la ciutat per facilitar informació a tothom que ho sol·liciti.

  • Parc de Catalunya (Eix Macià): Dissabte 3 i diumenge 4 de setembre, d’11 a 14 h i de 18 a 21 h.
  • Plaça del Doctor Robert: Dilluns 5 de setembre. d’11 a 14 h i de 18 a 21 h.