PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

31
Octubre
2017

Jornada d’entrevistes de treball ràpides entre empreses i professionals del sector industrial

L’activitat tindrà lloc el 27 de novembre al CEI de Can Roqueta

L’Ajuntament de Sabadell organitza una trobada entre empreses i professionals que busquen feina en el sector industrial. L’objectiu és facilitar a les empreses el contacte amb personal qualificat per a presents o futures necessitats de recursos humans i brindar l’oportunitat a les persones que cerquen feina de donar-se a conèixer i ampliar la seva xarxa de contactes.

L’activitat “Face to face. Connecta’t a la indústria 4.0” és una jornada d’entrevistes de treball ràpides. Cada persona participant tindrà l’oportunitat de mantenir com a mínim una conversa de 10 a 15 minuts amb responsables d’empreses o del departament de selecció de personal. Les cites es programaran prèviament en funció del perfil de cada persona i de les característiques de les empreses que s’inscriguin .

La jornada tindrà lloc el proper 27 de novembre, a partir de les 3 del migdia, al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta de Sabadell (av. de Can Bordoll, 119, Sabadell). Qualsevol persona interessada en participar, ja sigui com a representant d’una empresa o professional, pot omplir el formulari d’inscripció en línia del web sabadelltreball.cat. Les places són limitades. Per a més informació es pot adreçar un missatge electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon 93 745 31 61.

Foment de la indústria 4.0

L’acció s’emmarca en un programa més ampli de foment de la indústria 4.0 que l’Ajuntament desenvolupa aquest any, com ara, activitats formatives, d’orientació professional i adreçades a empreses i persones emprenedores. La majoria de propostes estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i per la Diputació de Barcelona.

L’objectiu és acostar les noves oportunitats que s'obren amb la irrupció de la indústria 4.0. Aquest concepte s’utilitza per descriure una visió de la fabricació informatitzada i amb tots els seus processos interconnectats. La indústria 4.0 s'espera que sigui capaç d'impulsar canvis al mateix nivell de la primera revolució industrial a vapor, la producció en massa de la segona i l'electrònica i la proliferació de la tecnologia de la informació que ha caracteritzat la tercera. En l’àmbit laboral, diferents professions com personal tècnic de logística o muntador industrial s’hauran d’adaptar a la introducció de la intel·ligència artificial, la ciberseguretat, la impressió 3D o la robòtica col·laborativa.