PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

01
abril
2019

Jornades de portes obertes a les escoles bressol públiques

Seran entre el 6 i el 27 d’abril i cal demanar hora per telèfon o per correu electrònic

Jornades de portes obertes a les escoles bressol públiques

Les escoles bressol públiques de Sabadell faran, durant el mes d'abril, les jornades de portes obertes prèvies a la preinscripció a aquests centres educatius per a infants de 0 a 3 anys. Les dates de les jornades ja es poden consultar al web. En tots els casos, cal demanar hora per telèfon o per mitjà del correu electrònic.

Igual que en els centres d'altres nivells educatius, les portes obertes a les escoles bressol públiques són molt diverses. S'hi fan xerrades, projeccions de vídeos, exposicions, jocs organitzats i esportius, tallers, contes, etc. Tot plegat perquè les famílies que hi estiguin interessades puguin conèixer les línies pedagògiques, el projecte educatiu, els serveis, les instal·lacions, etc. d'aquests serveis educatius i prendre una decisió.

Sabadell disposa de 12 escoles bressol públiques: 11 de municipals (Andreu Castells, Arraona, Calvet d'Estrella, Can Llong, Can Puiggener, Creu Alta, Espronceda, Joan Montllor, Joaquim Blume, La Romànica i Vapor Buxeda Nou) i l'Escola Bressol Els Àngels, de la Generalitat.