PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

31
Gener
2022

Joves de la ciutat tornen a disposar de les unitats especialitzades d’ocupació juvenil de l’Ajuntament de Sabadell

El 2021 es van atendre 379 joves, un 51% més que l’any anterior

Joves de la ciutat tornen a disposar de les unitats especialitzades d’ocupació juvenil de l’Ajuntament de Sabadell

Durant aquest any 2022 l’Ajuntament de Sabadell donarà continuïtat al programa de Referents d’Ocupació Juvenil, amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és oferir assessorament i acompanyament als i les joves per tal que accedeixin a una formació especialitzada i a una posterior inserció laboral de qualitat.

Així, les referents d’ocupació juvenil ofereixen als i les joves informació sobre el mercat laboral i les alternatives ocupacionals i formatives existents, alhora que fan un acompanyament individualitzat i/o una derivació a altres dispositius, si s’escau. El programa s’adreça a joves de 16 a 29 anys, i en especial aquelles persones que poden tenir més dificultats per accedir a una formació especialitzada i posteriorment a un lloc de treball.

El 2021 el programa va atendre 379 joves, 210 dels quals en sessions grupals (en línia i presencials) en les quals es dóna informació del procés de recerca de feina, de les opcions formatives, recursos, etc. A partir d’aquestes sessions, en alguns casos s’ha iniciat un procés d’orientació individualitzat, sumant un total de 208 joves atesos a través de tutories individuals.

La demanda dels i les joves per aquests assessoraments ha incrementat significativament respecte els anys anteriors. L’any 2020 es van atendre 251 joves i el 2019 en van ser 241.

Aquest 2022, i com en anys anteriors, els i les joves que vulguin rebre informació i acompanyament en la seva transició del món educatiu al laboral poden fer-ho a l’Oficina Jove (c. de Blasco de Garay, 19) i al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis), on els atendrà personal especialitzat.  Per aquests assessoraments cal demanar cita prèvia mitjançant els canals de comunicació habituals dels equipaments: en el cas de l’Oficina Jove, al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., al perfil d’instagram @sbdjove, al whatsapp 689 32 19 45 i al telèfon 93 745 33 01; en el cas del Vapor Llonch a través del web Vaporllonch.cat. o al telèfon 93 745 31 61.