PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

01
Febrer
2021

Joves de la ciutat tornen a disposar de les unitats especialitzades d’ocupació juvenil de l’Ajuntament de Sabadell

Joves de la ciutat tornen a disposar de les unitats especialitzades d’ocupació juvenil de l’Ajuntament de Sabadell

Durant 2021 es dona continuïtat al programa denominat Referent d’Ocupació Juvenil, amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya. L’Oficina Jove (C. de Blasco de Garay, 19) i el Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell) són els dos punts on joves de la ciutat es poden adreçar per rebre informació i acompanyament en la seva transició del món educatiu al laboral. Personal especialitzat proporciona des d’aquests espais una atenció personalitzada a qui s’hi adreci. La Junta de Govern Local ha acceptat avui la subvenció del Servei Públic d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya de 73.600€ per reeditar aquest programa un any més.

Aquest projecte s’adreça a joves entre 16 i 29 anys, en especial a les persones amb major necessitat d’assessorament i acompanyament en procés ja sigui per motius personals o socials. En aquesta línia, es pretén donar una atenció especialitzada a joves menys preparats o amb dificultats d’índole social perquè accedeixin a una formació especialitzada i posteriorment a un lloc de treball.

L’objectiu, per tant, és donar una resposta integral als joves que impulsi la seva formació professionalitzada i una posterior inserció laboral de qualitat. Així es facilita el coneixement del mercat laboral i de les alternatives ocupacionals i formatives existents i es fa derivació i acompanyament, si s’escau, a d’altres dispositius. Alhora, des d’aquestes unitats especialitzades d’ocupació juvenil, es fa una coordinació entre els agents del territori.