PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
Novembre
2020

L’acte de commemoració del Dia Mundial de la Sida es farà telemàticament

El llaç vermell lluirà, el primer de desembre, a la façana de l’Ajuntament i s’il·luminaran les fonts ornamentals

L’acte de commemoració del Dia Mundial de la Sida es farà telemàticament

La commemoració a Sabadell, el dimarts 1 de desembre, del Dia Mundial de la Sida es farà de forma telemàtica, ateses les circumstàncies actuals d’emergència sanitària. Com ja és habitual, el llaç vermell lluirà a la façana de l’Ajuntament i les fonts ornamentals de la ciutat s’il·luminaran d’aquest color.

L’acte consistirà en una retransmissió, a les 12 del migdia, per les xarxes socials de l’entitat organitzadora, Actuavallès, amb les intervencions del seu president, Joan Offroy, i de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés. També hi participaran dues persones més, que explicaran el seu testimoni i la seva experiència de la malaltia des del vessant de l’estigmatització.

Tot i les millores en el pronòstic, tractaments i estratègies preventives, les persones afectades pel VIH són víctimes, encara avui dia, de l’estigma. Per això, l’Ajuntament i Actuavallès uneixen esforços per denunciar-ho, amb l’objectiu de transformar la societat, per fer-la més justa i amable.

En compliment dels acords de la Junta de Portaveus, el primer de desembre es penjarà la llaçada vermella a la façana de l’Ajuntament que dona a la plaça del Dr. Robert. També s‘il·luminaran de color vermell la façana de l’Ajuntament i les fonts ornamentals de les places de Catalunya, de la Concòrdia i de Sant Roc.

Seguiment de l’acte: https://instagram.com/actuavalles