PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

09
Juny
2021

L’Ajuntament aglutina propostes per a infants i adolescents al nou web “Viu l’Estiu a Sabadell”

L’Ajuntament aglutina propostes per a infants i adolescents al nou web “Viu l’Estiu a Sabadell”

El portal municipal ha estrenat el nou web “Viu l’Estiu a Sabadell”, que recull l’oferta d’activitats adreçades a infants i adolescents organitzades per l’Ajuntament, així com per escoles, associacions i entitats de la ciutat. A la pàgina https://web.sabadell.cat/viulestiu es pot consultar la disponibilitat de casals d’estiu i triar entre campus esportius de diferents disciplines com ara natació, waterpolo, pàdel, futbol o tenis.

També inclou informació sobre els “Patis oberts”, la iniciativa perquè infants i joves disposin dels espais a l’aire lliure dels centres educatius per jugar o fer esport. Així s’optimitza el rendiment d’aquestes instal·lacions fora de l’horari lectiu, amb les mateixes mesures de seguretat anti COVID que a una plaça pública: obligatorietat de la mascareta i distància social. Els patis de les escoles Espronceda, Miquel Martí i Pol, Juan Ramón Jiménez i Andreu Castells obriran de l’1 de juliol al 31 d’agost, tots els dies entre les 19 i les 21h. A cada centre hi haurà un monitor o monitora i els infants més petits hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta.

A l’apartat “Estiu cultural” es pot trobar un ampli ventall d’espectacles: obres de teatre, circ, titelles, concerts; tallers de temàtiques com astronomia, robòtica i escacs; lectures de contes a les biblioteques i també la programació del Fresc Festival. Les persones interessades en colònies per a infants d’entre 3 i 17 anys trobaran propostes a destins de Catalunya com Cubelles, Tortellà, Vila-rodona o Vic, entre d’altres.

A més, per a tothom que busqui activitats aquàtiques, al nou web també hi ha la informació relacionada amb La Bassa i les piscines municipals. La temporada comença el 22 de juny i finalitza el 12 de setembre, es mantenen els preus reduïts, així com les mesures de seguretat anti Covid. Els horaris de cada equipament i les indicacions per comprar entrades es poden trobar a https://piscines.sabadell.cat/.