PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

09
Maig
2018

L’Ajuntament amplia dues línies d’autobús urbà, que permetran arribar fins al turó de Sant Pau de Riu-sec i el barri de la Roureda

El canvi s’emmarca en la política de millora del servei que ofereix la cooperativa TUS

L’Ajuntament amplia dues línies d’autobús urbà, que permetran arribar fins al turó de Sant Pau de Riu-sec i el barri de la Roureda

L’Ajuntament de Sabadell amplia dues línies de transport urbà, d’acord amb les necessitats detectades i tenint en compte que tenen gran demanda. Es tracta de la L11 i la F4, per on passen els vehicles de Transport Urbà de Sabadell (TUS).

Ampliació de la línia L11 fins al turó de Sant Pau de Riu-sec

En primer lloc, a partir del 15 de maig, l’autobús arribarà per primer cop al turó de Sant Pau de Riu-sec. Per a fer-ho, la línia L11 (i la F6) es desviarà en sentit sud i farà servir la rotonda d’enllaç amb la C-58.

Aquest desviament comportarà crear dues noves parades –la 688: Turó de Sant Pau de Riu-sec, i la 675: Can Diviu–, que donaran servei als equipaments educatius i esportius existents, com també a les futures implantacions empresarials previstes en el desenvolupament del polígon.

Així mateix, es modificaran lleugerament alguns horaris de sortida de les línies L7 i L11 per adaptar-se millor als nous temps de recorregut que aquest desviament implica, tot i que es manté en tot moment la freqüència existent de 30 minuts.

Perllongament de la línia F4 fins a la Roureda

En segon lloc, la línia F4, que actualment acaba a Can Rull, a partir del diumenge 20 de maig arribarà fins al barri de la Roureda, seguint el mateix recorregut. L’objectiu és donar un millor servei als barris de la Roureda, Ca n’Oriac, la Concòrdia i Can Rull. A més, s’adequaran els horaris de les sortides al nou recorregut, tot mantenint la freqüència actual de 30 minuts.

Així mateix, es racionalitzarà l’itinerari de la línia F5, en passar per Can Llong, i s’assimilarà al recorregut habitual de la L55 de dilluns a dissabte, de manera que el trajecte serà més directe i ràpid per als usuaris.

Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic, ha destacat que

aquest és un esforç de tota la ciutat a través dels tiquets i dels pressupostos municipals, que respon a una voluntat política del Govern municipal per donar millor servei al transport més democràtic que hi ha, el públic i col·lectiu, ja que és de tothom i per a tothom, i ens ajuda a tenir un aire més net.

En aquest sentit, l’Ajuntament posa èmfasi que la flota d’autobusos veurà una renovació important aquest any amb l’arribada de 14 nous vehicles de motors híbrids, molt menys contaminants que la flota actual.