PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Novembre
2016

L’Ajuntament anuncia 50.000 euros per a millores al bosc de Can Deu

Per fer front als efectes de la ventada del 9 de desembre de 2014

L’Ajuntament ha obtingut una ajuda de 50.000 euros provinent de la Diputació de Barcelona per fer front als efectes de la ventada del 9 de desembre de 2014.

Aquesta aportació econòmica servirà per fiançar, entre altres actuacions, les plantades realitzades entre el 2016 i les previstes per al 2017,, manteniment de les zones reforestades i millores en les senyalitzacions dels itineraris del bosc que ja està duent a terme la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859.

Des de la Regidoria de Sostenibilitat aquest 2016 s’han fet dues plantades escolars –a Sant Julià d’Altura i a Castellarnau– i n’hi ha una altra de prevista al mes de desembre al bosc de la Salut.

Joan Berlanga, tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat, ha afirmat que

des del Govern tenim un clar compromís amb el rodal i espais com el bosc de Can Deu. L’augment del 74,19 % pressupostari en els darrers dos anys en la gestió d’ecosistemes n’és una bona prova

I ha afegit que

el bosc de Can Deu és una qüestió de la ciutat i seria desitjable que Govern i oposició, juntament amb el veïnat que participa en la plataforma en defensa del bosc de Can Deu anéssim a la una. És per això que impulsarem un espai de treball on tots plegats, conjuntament amb el propietari i el gestor, puguem fer seguiment de l’estat del bosc i reflexionar sobre el seu futur