PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

02
Setembre
2019

L’Ajuntament aprova la convocatòria de subvencions per participar en les activitats del Ciutat i Escola

El període de presentació de les sol·licituds serà del 12 al 26 de setembre

L’Ajuntament aprova la convocatòria de subvencions per participar en les activitats del Ciutat i Escola

La Junta de Govern ha aprovat avui la convocatòria de les subvencions adreçades als centres educatius per facilitar la participació a les activitats del programa Ciutat i Escola. La presentació de les sol·licituds serà a partir del 12 de setembre i fins al 26 d’aquest mes.

Els ajuts, que volen afavorir l’equitat, sumaran un total de 31.200 euros amb la voluntat que tots els centres públics de primària i secundària i els centres d’educació especial tinguin garantit l’accés a un mínim d’activitats amb cost o puguin fer front a despeses de transport relacionades amb les propostes.

El fons al qual podrà accedir cada centre s’estableix atenent el nivell socioeconòmic de les diferents escoles i instituts i, en segon terme, en funció del nombre d’alumnes. Aquest curs 2019-2020 el programa Ciutat i Escola oferirà prop de 400 activitats, repartides en diferents àmbits.

L’Ajuntament també destina un fons de 800 euros per donar suport als programes d’activitats vinculats a la celebració del 25è, 50è i/0 75è aniversari i successius dels centres públics i d’educació especial públics i concertats de la ciutat. La presentació de les sol·licituds serà també a partir del 12 i fins al 26 de setembre.

Educació en el lleure infantil

La Junta ha aprovat avui, així mateix, destinar un fons de 50.110 euros per donar suport als programes d’activitats de lleure que es porten a terme als esplais i entitats de lleure per a infants de fins a 16 anys i també a les activitats vinculades a la celebració del 25è, 50è o 75è aniversari i successius de les entitats i que tinguin el reconeixement de la Federació d’Entitats d’Esplais.

Un total de 45.385 euros es destinaran a esplais i entitats de lleure que organitzin activitats de forma continuada durant el curs escolar, 3.725 euros a les entitats de lleure que tenen el reconeixement de federacions d’esplais i 1.00o euros a les entitats que celebrin el 25è, 50è o 75è aniversari.

En aquest cas, el període de presentació de les sol·licituds és del 13 al 27 de setembre.