PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

26
Gener
2022

L’Ajuntament col·labora en el procés de selecció per cobrir 20 llocs de treball per a la nova botiga d’Action Retail a Sabadell

El Vapor Llonch ha reunit 100 persones interessades en aquesta oferta de feina en les sessions informatives celebrades aquesta setmana

L’Ajuntament col·labora en el procés de selecció per cobrir 20 llocs de treball per a la nova botiga d’Action Retail a Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell i Action Retail, la companyia dedicada a la venda de productes per a la llar, moda o complements, entre altres categories, col·laboren en el procés de selecció per cobrir 20 places per treballar en la nova botiga de 1.000 m2 que obrirà el proper març al carrer de Ferrer de Blanes.

La companyia vol incorporar professionals amb un perfil polivalent de venda, caixa i reposició. Per seleccionar aquestes persones l’auditori del Vapor Llonch de l’Ajuntament de Sabadell ha acollit aquesta setmana dues sessions informatives i entrevistes on s’han donat cita entorn a 100 persones interessades en presentar la seva candidatura.

En concret, s’havien interessat 238 persones de les quals 100 complien el perfil sol·licitat per l’empresa. Per tant, les persones que han participat s’havien registrat prèviament al web municipal sabadelltreball.cat i aquelles que han encaixat amb el perfil sol·licitat i reunien els requisits han estat convocades a la sessió informativa presencial.

Action Retail és una cadena holandesa fundada el 1993 present a nou països europeus i compta, en total, amb més de 1.600 botigues i aproximadament 50.000 empleats. La botiga que obre a Sabadell serà la segona de la companyia a l’Estat. Per a més informació consultar:

https://www.sabadelltreball.cat/inici/noticies/104321-monografic-action-retail

Borsa de treball sabadelltreball.cat

Per a les persones en recerca de feina i les empreses amb necessitat de contractar personal està actiu el web sabadelletreball.cat. Aquelles persones interessades es poden registrar al portal i a partir d’aquí donar-se d’alta en les ofertes de treball publicades. Per la seva banda, les empreses tenen a la seva disposició un servei d’assistència tècnica que les acompanyarà durant tot el procés de selecció.