PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

19
Gener
2021

L’Ajuntament col·loca tanques decoratives d’acer als parterres de la plaça de Sant Roc

També s’estan acabant les actuacions de millora paisatgística amb noves plantacions a cinc espais diferents

L’Ajuntament col·loca tanques decoratives d’acer als parterres de la plaça de Sant Roc

Aquesta setmana l’Ajuntament ha iniciat la col·locació de tanques perimetrals d’acer als quatre parterres més grossos que hi ha a la plaça de Sant Roc, amb l’objectiu de millorar l’estat de preservació de la gespa i la vegetació existents.

Més endavant, quan la temperatura sigui més elevada, aquests parterres es sembraran novament per tal de recuperar els nivells de vegetació existent mesos enrere. Concretament, després d’anys d’absència de vegetació, al desembre del 2019 es va recuperar l’enjardinament de violes i boixacs de jardí –als quatre parterres més petits–, alhora que es va reparar i tornar a configurar la xarxa de reg.

Acaben els treballs d’adequació i potenciació de la biodiversitat a cinc espais

A més de les millores a la plaça de Sant Roc, actualment s’estan acabant els treballs del projecte d’adequació i potenciació de la biodiversitat en espais d’elevada afluència i d’especial visibilitat de Sabadell, que pretenen dur a terme accions de creació i millora de l’enjardinament a cinc espais distribuïts per tota la ciutat. Així, s’ha procedit a la instal·lació de gabions, aportació de terres, col·locació de tanques d’acer, s’hi ha plantat nova arbustiva i s’ha adaptat la xarxa de reg existent.

Aquestes actuacions s’han dut a terme al parterre de l’avinguda de Matadepera –a l’inici de l’avinguda de les Palmeres–, a la plaça de la Creu Alta, a la plaça del Gas, a la plaça de la Creu de Barberà i a la plaça de la Creu Alta amb un pressupost previst de 29.938,85 euros.

Fonts ornamentals il·luminades

D’altra banda, des d’ahir, dilluns 18 de gener, les fonts ornamentals de la ciutat tornen a funcionar, després de ser aturades durant el darrer episodi de baixes temperatures.